Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
RaDeK86 napisał(a):Venom pokaż jak to świeci w nocy
swierg napisał(a):W 1M niestety tak prosto nie jest. Musicie się gdzieś wpiąć i macie 2 opcje:- świeci się cały czas- świeci się przy otwartych drzwiach/włączonej lampce górnej.
venom171 napisał(a):Dla mnie taki wybór miał podłoże "myśli kobiecej", gdyż narzeczona nawet w czasie drogi lubi sobie ściągnąć szpilki, po 10 min założyć itd. Wiesz kobiety nie zrozumiesz...U mnie jest to tylko i wyłącznie światło punktowe, zrobię wieczorem fotkę jak to wygląda mniej więcej.
Martinus1985 napisał(a):venom171 napisał(a):Dla mnie taki wybór miał podłoże "myśli kobiecej", gdyż narzeczona nawet w czasie drogi lubi sobie ściągnąć szpilki, po 10 min założyć itd. Wiesz kobiety nie zrozumiesz...U mnie jest to tylko i wyłącznie światło punktowe, zrobię wieczorem fotkę jak to wygląda mniej więcej.
Jakich lampek użyłeś itp
barteq289 napisał(a):Venom
a masz jakiś link do takich lampek? a można by ta wsadzić lampki z drzwi od leona? będzie działało? chyba tylko troszkę źle zamontować może być;/ Chcialbym to podłączyć tak by się świeciło przy otwartych drzwiach...ktoś dokładnie podpowie w jaki przewód się wpiać?
Barton napisał(a):Panowie co sądzicie o podświetleniu nóg w kolorze czerwonym?Planuje taki mod u siebie i zastanawiam się czy lepiej kupić taśmę led z białymi czy czerwonymi ledami
![]()
Powrót do Leon 1 - Tuning - Warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość