Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Kashier napisał(a):600zl same glosniki cos zmienia jesli mam seryjne radio?
Kashier napisał(a):to raczej sie nie dogadamy :E
Kashier napisał(a):Czesc Panowie
Pierdzi mi głosnik prawe przednie drzwi. Chce go wymienić i kupic na szrocie nowy, ale pomyslalem , że moze ma ktoś z Was głosniki do sprrzedania po zmianie na nowe ?
Chyba, że w dobrej cenie kupie coś lepszego do seryjnego radia niz to , co jest seryjnie. Uwazam ze seria gra przyzwoicie, wiec czekam na odpowiedzi.
Pozdrawiam i z góry dziekuje
1010Arx napisał(a):Alpine to chyba porządna firma
llDNLll napisał(a):Siema
Świeżo co zakupiłem swojego leosia i pierwsze co, to chcę całkowicie wymienić audio. Wszystkie głośnik - jednostkę główną już mam, jest to Pioneer DEH-80PRS, tak więc chciałbym abyście polecili mi cały komplet głośników jaki mógłbym wpakować do mojego leona (rocznik 2004). Mój budżet to powiedzmy 2.000 zł. Nie chciałbym bawić się w mocniejsze "grzebanie" w drzwiach, po prostu kupuje najlepsze to co mogę wcisnąć w obecne otworki, żadnego wyciszania drzwi itp. Sub/skrzynia na chwilę obecną odpada. Z góry dzięki za rady
Pozdro!
pampi napisał(a):Helix 62C dobry wybór za rozsądna cenę do radia bez wzmacniacza. Plus oczywiscie dystanse.
marcink79 napisał(a):W 1P nie jest to takie proste.
marcink79 napisał(a):Lepiej gdzieś podjechać na montaż, i korzystając z okazji od razu wygłuszyć furtki.
marcink79 napisał(a):Jak nie chcesz by się rozrosło audio ponad Twoje oczekiwania, to kup te helixy, podjedź do jakiegoś garażu caraudio, zleć im wygłuszenie i zamontowanie głośników... i będziesz zadowolony. Dużo przyjemniej zagra niż seria, a nie stracisz fortuny i nie będzie drutowania
kamatosek napisał(a):Z Perspektywy czasu uważam, ze inwestycja w audio w Leonie 2 jest bez sensu.
polariscytrynka napisał(a):Chłopaki doradźcie
Dobre głośniki na przód i tył + to co do nich potrzebne .
Powrót do Car Audio, CB, Nawigacja
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 19 gości