Reklama

Zapraszamy do polubienia naszego nowego fanpage na Facebook'u.

Lampka z golfa V plus

Dane techniczne, osiągi, eksploatacja....

Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior

Lampka z golfa V plus

Postprzez Barton » 26 września 2012, 16:29

Cześć,
Panowie, czy lampka z golfa V plus podejdzie do Leona? :-P http://allegro.pl/vw-golf-v-cross-plus-jetta-lampka-oswietlenie-i2640914075.html. Chciałbym zmienić lampke na taką ze schowkiem np na okulary. Ta prawdopodobnie taki ma (choć nie jestem pewny :-) ). Wiem że można kupić schowek z VW Polo montowany w miejscu rączki podsufitki, ale wolałbym taki w lampce. Jeżeli ta z plus-a nie podejdzie, to czy istnieje jakaś ze schowkiem pasująca do Leona? :roll:
Barton
Sport
Sport

Auto: Leon
Silnik: ARL 1.9

Reklama

Re: Lampka z golfa V plus

Postprzez Troll » 27 września 2012, 20:53

Kolego ona jest pod szyber,jeśli masz też u siebie to montaż będzie opierał się na lekkim przycięciu podsufitki.
Troll
Sport
Sport

Auto: Seat Leon

Re: Lampka z golfa V plus

Postprzez Barton » 6 października 2012, 14:33

Troll napisał(a):Kolego ona jest pod szyber,jeśli masz też u siebie to montaż będzie opierał się na lekkim przycięciu podsufitki.

Wiem o tym doskonale, jestem zmuszony kupić taką bo mam u siebie w Leonie szyberdach :wink: Jesteś w stanie określić w których miejscach trzeba będzie przyciąć podsufitkę, chciałbym ocenić "inwazyjność" tego moda zanim się na niego zdecyduje. Wie ktoś jaki kolor podświetlenia ma lampka z Golfa V?
Barton
Sport
Sport

Auto: Leon
Silnik: ARL 1.9

Powrót do VAG - Techniczne Ogólne