Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
dato napisał(a):Ze względu na trwałość i zapewnienia kolegi Emila, że gdyby cokolwiek nie tegez to procedura reklamacyjna w Michałkach jest czystą przyjemnością..
jędrek napisał(a):Witam
Mam do wyboru oponki zimowe które byście polecili jeśli ktoś używał takich
-GOODYEAR UG8
- CONTINENTAL TS850
- MICHELIN ALPIN A4
grzybek napisał(a):wilq, Alpin A4 , Dunlop 4D - jak masz kase i troche jezdzisz to smiało atakuj !
wilq napisał(a):koledzy podpowiedzcie mi co sadzicie o oponach do leosia 2001r 1.6 a mianowicie o michelin alpin A4 moze jest cos lepszego wg Was /?? albo skzoda przeplacac
KloceK napisał(a):Siema.
Jak w temacie szukam opon na zimę mam ograniczony budżet ok 800pln ( na klasę premium mnie nie stać).
Jeżdżę głównie w mieście (mało roczny przebieg do 10k) i zastanawiałem się między:
1.Sava Eskimo S3+
2. Dębica Frigo 2
3. Barum Polaris
rozmiar 195/65/15
jakieś sugestie/uwagi...
rezulteo opony napisał(a):KloceK napisał(a):Siema.
Jak w temacie szukam opon na zimę mam ograniczony budżet ok 800pln ( na klasę premium mnie nie stać).
Jeżdżę głównie w mieście (mało roczny przebieg do 10k) i zastanawiałem się między:
1.Sava Eskimo S3+
2. Dębica Frigo 2
3. Barum Polaris
rozmiar 195/65/15
jakieś sugestie/uwagi...
Witamy serdecznie,
Oto nasze propozycje :
-Vredestein Sportrac 3
-Vredestein Sportrac 5
-Uniroyal RainExpert
Cenowo jest to trochę ponad budżet, ale naprawdę warto. Można porównać sobie opis i testy.
Pozdrawiamy,
Ekipa rezulteo
rezulteo opony napisał(a):-Uniroyal RainExpert
Skulek napisał(a):Ja kupiłem 205/55/16 Vredestein Sportrac 3, zdam relację po zimie, bo pewnie spokojnie 10tys Km zrobię ...
grzybek napisał(a):marcink79, oj tam oj tam chłopaki juz wiosną żyją
different napisał(a):co to się porobiło, ludzie na zimę letnie kupują??
jędrek napisał(a):no i Ja też zakupem Michelin Alpin 4 195/65/15 he he zobaczymy jak dają radę
marcink79 napisał(a):Skulek napisał(a):Ja kupiłem 205/55/16 Vredestein Sportrac 3, zdam relację po zimie, bo pewnie spokojnie 10tys Km zrobię ...
Na zimę? Odwagi Ci kolego nie brakuje... chyba, że nie wyjeżdżasz poza miasto...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 20 gości