Dane techniczne, osiągi, eksploatacja....
Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
przez Barton » 26 października 2012, 12:01
Panowie czy słynna lampka z czerwonymi diodami występuje wyłącznie w Passacie z silnikiem 4.0? Auta z silnikami 1.8/1.9/2.0/2.3/2.5 nie były w taką wyposażone?
-

Barton
- Sport

-
- Auto: Leon
- Silnik: ARL 1.9
przez romekkk » 27 października 2012, 11:00
Raczej nie. 2 znajomków ma paski B5fl i jest taka sama jak w Leo
poznasz głupiego po czynach jego
-

romekkk
- Sport

-
- Region: opolskie
- Auto: Exeo
- Silnik: turbo diesel inny
przez Leon_TS_ARL » 28 października 2012, 11:09
Barton napisał(a):Hmm ale każda Skoda Superb ma takową lampkę, czy też jak w przypadku passata tylko najmocniejsze wersje silnikowe? Dzięki za linka, z tym że ja potrzebuje taką pod szyber dach

Skoda superb mają ale guziki mają podświetlane na zielono więc trzeba by wymienić diody w nich by pasowały do oświetlenia leona
-

Leon_TS_ARL
- Administrator LC Team

-
- Region: mazowieckie
- Auto: Leon TS
przez Barton » 28 października 2012, 14:33
Leon_TS_ARL napisał(a):Skoda superb mają ale guziki mają podświetlane na zielono więc trzeba by wymienić diody w nich by pasowały do oświetlenia leona
Jeśli uda się dorwać taką pod szyber dach, to kupie bez wahania. Diody zawsze można przelutować, gdzieś czytałem że ktoś już to robił i nie ma żadnych problemów

-

Barton
- Sport

-
przez Leon_TS_ARL » 28 października 2012, 18:49
Barton napisał(a):Leon_TS_ARL napisał(a):Skoda superb mają ale guziki mają podświetlane na zielono więc trzeba by wymienić diody w nich by pasowały do oświetlenia leona
Jeśli uda się dorwać taką pod szyber dach, to kupie bez wahania. Diody zawsze można przelutować, gdzieś czytałem że ktoś już to robił i nie ma żadnych problemów

Zawsze możesz przerobić własną

na allegro jest możliwość kupienia usługi przerobienia, a jeśli masz trochę zdolności manualnych i lubisz się bawić to możesz sam zrobić taką

-

Leon_TS_ARL
- Administrator LC Team

-
- Region: mazowieckie
- Auto: Leon TS
przez Barton » 28 października 2012, 19:40
Leon_TS_ARL napisał(a):Barton napisał(a):Leon_TS_ARL napisał(a):Skoda superb mają ale guziki mają podświetlane na zielono więc trzeba by wymienić diody w nich by pasowały do oświetlenia leona

Zawsze możesz przerobić własną

na allegro jest możliwość kupienia usługi przerobienia, a jeśli masz trochę zdolności manualnych i lubisz się bawić to możesz sam zrobić taką

Tak tylko po pierwsze przyciski nie będa podświetlane, a to też wizualnie poprawia wygląd, a po drugie gdzieś czytałem że ciężko dorwać odpowiednie diody, które nie będą dawały zbyt mocnego światła

-

Barton
- Sport

-
Powrót do VAG - Techniczne Ogólne