Czy spasują felgi do Leona o rozmiarze 20 cal ET38/7,5 CALI?
Oczywiscie zawieszenie jak najwyższe
Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
NeroN89 napisał(a):Witam
Oczywiscie zawieszenie jak najwyższejakie?
Lesoto napisał(a):NeroN89 napisał(a):Witam
Oczywiscie zawieszenie jak najwyższejakie?
Czy powyższe oznacza, że wóz drabiniasty vel dorożkę robisz?
A na "poważnie" to jak podwyższysz zawieszenie o co najmniej 15cm to i 24-calowe wejdą i ET nie powinno mieć większego ani mniejszego znaczenia
NeroN89 napisał(a):Skończyłeś?
NeroN89 napisał(a):Chciałbym sensowaną odpowiedz a nie wywód Twój co ja robie z samochodem.
Klikoś napisał(a):Mylisz się, średnica ma znaczenie.Jakie Ty opony chcesz na te 20" naciągnąć? Ciężko to będzie w nadkolu zmieścić...
Lesoto napisał(a):NeroN89 napisał(a):Skończyłeś?
Kilka razy się udało.NeroN89 napisał(a):Chciałbym sensowaną odpowiedz a nie wywód Twój co ja robie z samochodem.
Nie zawsze się dostaje to co się chce.
Odpowiedź na pytanie sam byś znalazł, gdybyś poczytał trochę forum zamiast zaczynać leniwie nowy wątek (np. viewtopic.php?f=77&t=9838 - jeżeli komuś wchodzi do 1M felga o szerokości 8 cali i ET 33 na obniżonym zawiasie to i 7,5 calowa z ET 38 również wejdzie bez różnicy czy średnicę ma 18 czy 20 cali). Najpierw czytamy, później pytamy a na końcu się bulwersujemy
PaVLo napisał(a):Myślę, że koledze chodzi o coś takiego
NeroN89 napisał(a):235/30
Klikoś napisał(a):L O L.Jeszcze wystają.
No to w każdym razie się da jak widać, ale laczka to bym 225/30 pakował. A i jak już zapakujesz to podziel się koniecznie wrażeniami z jazdy. Na 18" i eibachu jest taczkowato.
RafcioGTC napisał(a):wojtekk nie wierzę w wsadzenie czegoś takiego do Leona , szczególnie że trzeba dac adapter a to kolejne 15 mm więc ET by wyniosło 25.
\
RafcioGTC napisał(a): co najlepsze tutaj na forum replika felgi , czy "chiński" gwint MTSa , czy TATechnix to zło . A nie kupienie części w ASO to nie do zrozumienia
NeroN89 napisał(a):Na Alledrogo tylko takie są:
--> http://allegro.pl/lenso-5x100x112-et38- ... 26483.html
5x100
NeroN89 napisał(a):Na Alledrogo tylko takie są:
--> http://allegro.pl/lenso-5x100x112-et38- ... 26483.html
5x100
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość