Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
OMEGA napisał(a):peter174, Hepu mają stalowy wirnik..
peter174 napisał(a):jakiej firmy pompe wody polecacie jako najmniej zawodną ? a moze ktos obeznany w temacie zrobi tzw ranking uszeregowujac od najlepszej w dół do najsłabszej
peter174 napisał(a):i ponawiam pytanie czy ktos jest w stanie zweryfikowac czy do silnika ASZ (2004 rocznik) pasuje pompa Hepu P550 czy P569
michael2525 napisał(a):witam. czy ktoś się orientuje ile kosztuje kompletny zestaw rozrządu ruville lub bosch z pompą wody do Leona 1,9Tdi z 2003r 110KM ASV
lewy1305 napisał(a):możecie ,i polecić jakiś zestaw rozrządu np z allegro do 1.8t 180KM z 2001 roku
węsier napisał(a):Panowie pytanko. czy przy wymianie rozrządu i pompy wody należy wymienić pasek wieloklinowy oraz napinacz do niego? chodzi o silniki 1.8 i 1.8T
ColdMan napisał(a):Rozrząd w ASV składa się z jednego paska więc spokojnie pewnie będzie pasował tu masz pierwsze lepsze zdjęcie http://img02.allegroimg.pl/photos/orygi ... 2889756544
A ja mam również pytanie , mam do wymiany rozrząd i koleś oferuje mi wszystko na oryginałach ze znaczkami VW audi itp ( komplet rolki pasek i pompa wody ) za 740 zł sądzę że to za wysoka chyba cena ale chce poznać wasze opinie
lukaszlsw napisał(a):pucio88, ja robiłem na częściach z aso VW przez mechanika tam pracującego za połowę tej kasy...
Powrót do Leon 1 - Tuning - Warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 16 gości