Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Bombel napisał(a):Ja miałem zalozone zarowki H7 OSRAM COOL BLUE HYPER 12V 55W WHITE xenon 5000K efekt moze fajny ale oswietlenie drogi slabe, zalozylem te http://sklep.motohid.pl/pl/p/Zarowki-X- ... lt-55W/456 efekt w kloszu z bliska bardzo zblizony do OSRAM a osiwetlenie drogi o niebo lepsze i dodatkowy plus to ze sa legalne i tansze wiec bardzo polecam.![]()
dato napisał(a):Czemu od razu zamknięty? Rozpisałem się na fonie i poszło w piach.
oczkolek napisał(a):Aby uciąć wszelkie spekulacje na temat kto ma lepsze żarówki zapraszam do zapoznania się z testem żarówek halogenowych H7 - viewtopic.php?f=14&t=35058
numer styczniowy (1) z 2013 roku w artykule pt. Światło w tunelu, str. 84.
lec napisał(a):jednak podróż w czasie jest możliwa
lec napisał(a):Barton, bo zostaly zdelegalizowane w EU
bo wcześniej tego nie zauważyłem.
oczko82 napisał(a):Patent ze ścianą sprawdzałem...jest ok. Ale dla pewności podjadę na urządzenie. Nic mnie nie będzie kosztowało a sprawdzić można.
A co do barwy - tak jak mówisz. Bardziej żółte będą lepsze - już to wiem. Ale chodzi mi czy będzie w ogóle coś widać na mokrych nawierzchniach/podczas deszczu itp. Miałem kiedyś komplet (nie pamiętam jaki producent), że podczas jazdy w trudnych warunkach nie było nic widać. Ta sama sytuacja powtarzała się podczas mijania się z innymi samochodami.
Masz na myśli wygląd czy skuteczność świetlną? Chodzi mi również o ich sposób oświetlenia drogi podczas deszczu.Artmic77 napisał(a):Powiem tak wcześniej Osram Night breaker Plus teraz X-Xenon Look H1 i osram zostaje daleko w tyle
olszu napisał(a):Daj znać jak się sprawują w trudnych warunkach. Sam mam teraz Tungsram +90 i jestem ciekaw twojej opinii.
oczko82 napisał(a):olszu napisał(a):Daj znać jak się sprawują w trudnych warunkach. Sam mam teraz Tungsram +90 i jestem ciekaw twojej opinii.
Tylko prośba...: nie poganiajcie mniejak to było w przypadku modułu kierunkowskazów.
Powrót do VAG - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 3 gości