Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
veno-m napisał(a):w tej cenie można jeszcze zakupić AP, które jest robione na amortyzatorach KW
gluszcz napisał(a):veno-m napisał(a):w tej cenie można jeszcze zakupić AP, które jest robione na amortyzatorach KW
KW nie robi amortyzatorów ,KW var.1 jest na amor. alco, var.2 na koni.
KriSSo napisał(a):W KW var2 nie ma już KONI.
dominik082 napisał(a):Witam. Znacie jakieś sprężyny co są odpowiednikiem sprężyn od Leona 1M TS, FR ?
dominik082 napisał(a):Panowie czy przednie sprężyny od Cupry 4 są takie same jak na przedniej osi w TS i FR ?
florek napisał(a):nie raz było poruszane ale napiszę jeszcze raz.
KYB SN albo K.STR - K.STR lepiej wypadają bo są bardziej podatne na krótsze sprężyny. Kyb SN - do 35mm maks.
HRABIA napisał(a): Do tych koni str.t już zakładałbym z sportline, mogłoby byc ciekawie
Penny1 napisał(a):na forum Subaru wyczytałem , że zakładają kyb ultra SN jako zamiennik dla serii STI
florek napisał(a):znam ludzi którzy jeżdżą na KONI FSD i sobie chwalą. Jeśli bym miał wybierać to lepiej bierz KONI STR.
B6 a ultra SN to niebo a ziemia, porównam to tak, twarde - miękkie.
Penny1 napisał(a):Trzyma to sie w zakrętach ?
Penny1 napisał(a):dobijanie na dziurach przodu
Penny1 napisał(a):Z ultra SN gleba ładna
Penny1 napisał(a):równe z tyłu i z przodu z eibachem -30 ?
Penny1 napisał(a): Te koni mogę mieć za 1140 komplet
Penny1 napisał(a):top sporta miałem zawiechę i za miękka trochę. A szukam czegoś jak Bilstein b6 , więc ultra SN wydają mi się najbliższe .
Penny1 napisał(a):A na B8 potwierdzam...na dłuższa metę nie da się jeździć ,mega irytująco bije po kręgosłupie na nierównościach wcale nie takich dużych, nie mówiąc o wpadnięciu w większy uskok. Wytrzymałem niecały rok i sprzedaję . Ale każdemu polecam na tor i zachodnie ulice
HRABIA napisał(a):powiedzieć że miękkie
Penny1 napisał(a): że ultra SN miękkie to przesada
Penny1 napisał(a):Więc porównując do podobnych ultra SN , które mam w intercarsie za 990 komplet , to średnio się B6 opłaca
IroN_87 napisał(a): teraz mi się nie podoba to jak przód stoi
Penny1 napisał(a):ostro lubię pojeździć i chcę mieć twardsze jednak chociaż troszkę od top sporta amorów seryjnych
Powrót do Leon 1 - Tuning - Warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości