Temat pilny wiec prosze o pilne konkretne odpowiedzi
Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
WojtekTDi napisał(a):ale namieszaliscie chlopaki
czyli reasumujac kupowac takie:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=64097742
i inne olac?
barth napisał(a):No wiec zamowilem w poniedzialek osobiscie odbieram![]()
skusilem sie na takie cos : http://www.allegro.pl/show_item.php?item=64097742
Mysle ze LeonCLub Team zyska nowego partnera i ceny na takie zestawy beda duzo ciekawsze,
A teraz co mnie tknęlo zeby kupic ten zestaw a nie inne tansze odpowiedniki :
1. wodo i wilgoscioszczelna obudowa przetwornic
2. Zarniki Philipsa Plug and Play - wyciagasz zarowki H7 i zakladasz te bez zadnego doginania wciskania na sile
3. Doswiadczenie Jacka (sprzedawcy ) - kilka osob od nas nabylo u niego juz ksenony i nikt nie narzeka
Grisza'Men napisał(a):Witam
Trochę OT i nie chciałem zakładać nowego wątku a tyczy się owych xenon'ków
Mam problemik i nie wiem czy grupowicze mają podobny
otóż jak jadę przez nierówności to Mi cholera xenon po ulicy biegatzn.
widać na jezdni jak światło podskakuje i robiłem różne rzeczy, dawałem kawałek
gumy pod reflektor itp
Czym można wzmocnić reflektor czy też wina leży po stronie może słabego
zaciśnięcia widełkamisamej żarówki?
troszkę jest to wkurzające może macie jakieś pomysły czy też przerabialiście ten temat
z góry dzięki
przemas napisał(a):Grisza'Men napisał(a):Witam
Trochę OT i nie chciałem zakładać nowego wątku a tyczy się owych xenon'ków
Mam problemik i nie wiem czy grupowicze mają podobny
otóż jak jadę przez nierówności to Mi cholera xenon po ulicy biegatzn.
widać na jezdni jak światło podskakuje i robiłem różne rzeczy, dawałem kawałek
gumy pod reflektor itp
Czym można wzmocnić reflektor czy też wina leży po stronie może słabego
zaciśnięcia widełkamisamej żarówki?
troszkę jest to wkurzające może macie jakieś pomysły czy też przerabialiście ten temat
z góry dzięki
Nie dam głowy sobie obciąć choć sam mam ksenonale właściowsci ksenona i jego adaptacji są wolniejsze niz normalnej zarówki więc tak musi być.Jadąć innym samochodem marki X tez zauwazyłem taki proceder i gosc prowadzący powiedział,ze tak się dzieje na wybojach,ze ksenon lekko zanika.Dlatego podobno nie montują go w rajdówkach.
pozdro
Streat napisał(a):No to ja tez mam male pytanie. Czy majac xenony powinno tez sie miec spryskiwacze do lamp?
Nie chodzi mi ze przydaloby sie miec tylko czy jest jakis przepis czy cos takiego co wymusza sprysiwacze.
Pośpiech napisał(a):colin23, zgadza się, ale - spryskiwacze Policjanci mogą sprawdzić, samopoziomowania sie świateł już nie za bardzo - no bo uwieszać się na tyle samochodu chyba nie będą co?
PiotrekS napisał(a):adamtower, Grisza nie bardzo wiem na czym ten problem u Was polega ? jak auto jedzie po nierownosciach to swiatlo tez sie "podnosi i opada" ale u mnie nic sie nie trzesie, opiszcie mi jak to u Was sie odbywa ?
PiotrekS napisał(a):hmm to chyba rzeczywiscie kwestia lamp, ja nigdy czegos takiego nie zauwazylem, a mocowanie zarowki jest OK?
kuba20vt napisał(a):Jak sobie poradziliscie z zamocowaniem żarówek Poxipol czy moze coś sprytniejszego
Powrót do VAG - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości