Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
lec napisał(a):Panowie, dziekuje za mile slowa ale nie robmy z tego watku oltarzyku czy tez pregierza. Ledy sa produktami w pewnej czesci niedoskonalymi - jedne chodza perfekt inne potrafia sie sypac i tyle
CRISTOBAL napisał(a):ostatnio byłem w salonie i stał LEO na biksenonie. Jedyną osobną żarówką zamontowaną w miejscu gdzie normalnie jest żarówka od świateł drogowych było źródło do doświetlania zakrętów. Sprzedawca twierdził, że dzienne rozwiązane są jak u mnie; na lampie od świateł mijania.
miroA3 napisał(a):CRISTOBAL napisał(a):ostatnio byłem w salonie i stał LEO na biksenonie. Jedyną osobną żarówką zamontowaną w miejscu gdzie normalnie jest żarówka od świateł drogowych było źródło do doświetlania zakrętów. Sprzedawca twierdził, że dzienne rozwiązane są jak u mnie; na lampie od świateł mijania.
cos pokreciles
DRL jest osobna zarowka nad postojowka,
lec napisał(a):CRISTOBAL, nie musisz . Zakladasz zarowki canbus ale trzeba zjechac napiecie VCDS'em na min jakie sie da: w poliftowych na 12,3V , w przedliftowych na 40-50%
lec napisał(a):szukam szukam i nie moge odszukac... Panowie ktory to bezpiecznik byl odpowiedzialny za oświetlenie w srodku w 1P ? zawsze zapominam.... musze w koncu sobie zapisac
Powrót do Leon 2 - Tuning - Warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 0 gości