Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
lukaszekgorecki napisał(a):1. czy ktoś może pomóc w znalezieniu wtyczki do modułu i schematu który umożliwi mi poprawne zarobienie nowej wtyczki od strony modułu bluetooth.
lukaszekgorecki napisał(a):2. gdzie w samochodzie montowany jest mikrofon? jak mogę go znaleźć, chce sprawdzić czy mam mikrofon czy też już nie.
lukaszekgorecki napisał(a):4. czy w tym przypadku skoro moduł bluetooth był zamontowany to po wpięciu nowego modułu od razu będzie działał czy mimo to trzeba coś kodować?
coyote01 napisał(a):W przedliftowych występowały 5P0 862 335 A, 5P0 862 335 B.
pkonrad napisał(a):coyote01 napisał(a):W przedliftowych występowały 5P0 862 335 A, 5P0 862 335 B.
Można też kupić moduł: 1Z0 035 729 B, który dodatkowo współpracuje z radiem RNS/RCD 510 dając pełną obsługę telefonu na dotykowym wyświetlaczu radia.
coyote01 napisał(a):Obsługa telefonu na FISie jest, na RNS/RCD też by była gdybym miał takie radioTylko 1Z0 035 729 i 1Z0 035 729 B działają z czerwonymi zegarami, moduły z końcówkami A, C, D, E już nie (są pod białe zegary).
coyote01 napisał(a):Jedyna różnica jest taka, że przedstawia się jako Skoda UHV, bo oryginalnie był montowany w Skodzie Octavii.
Powrót do Car Audio, CB, Nawigacja
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości