RafcioGTC napisał(a):Przy 8J możesz spokojnie dac 10mm na przód , a na tył 15 też lekko .
Tylko, że przy 10 mm dystansie nie ma kołnierza centrującego, dopiero 12 mm chyba, nie wiem czy to juz za dużo nie będzie wystawać...
Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
RafcioGTC napisał(a):Przy 8J możesz spokojnie dac 10mm na przód , a na tył 15 też lekko .
Mr Lucky 13 napisał(a):Tylko, że przy 10 mm dystansie nie ma kołnierza centrującego, dopiero 12 mm chyba, nie wiem czy to juz za dużo nie będzie wystawać...
chodzi mi ogolnie o wzór, mam mozliwosc nabycia takich w dobrych pieniazkach z golfa 4RafcioGTC napisał(a):Wzór wzorem ... ale pewnie nie wiesz na co się porywasz![]()
Bo 10" to nie jest już zabawa w zwykłe zakładanie kółET masz takie jak ja co prawda więc minimum 20mm dystansu z tyłu bo inaczej będzie tarło o flaki. Z przodu zaś jakieś 30mm dystansu minimum może nawet 35... więc łożyska nie będą zadowolone
![]()
No i kwestia opony z tyłu bez naciągu łatwo będzie o kontakt z nadkolem![]()
Jak dla mnie parametry idealne co prawda pokusze się o upchnięcie czegoś szerszego kiedyś w leonie z przodu może 9,5" wejdzie do tych gruzów ;P
klekot_b6 napisał(a):Koledzy powiedzcie mi jak sie będzie prezentował srebrny leonias na takich felach http://allegro.pl/show_item.php?item=3389587680
W ogóle warto takim czymś sie zainteresować? Leon pójdzie w dół.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości