No i stało się
JEWELULTRA DIAMONDBRITE bo o tym mowa to zabieg, który ma zabezpieczyć lakier naszego autka przed rysowaniem, deszczem, sokami z liści drzew, solą, osadami ulicznymi i ptasimi gównami;)
Ponadto zabezpiecza przed promieniami UV, dodatkowo nawet ostro sfatygowany lakier nabiera kolorków i nabiera głębi. Więcej informacji na http://www.ochronalakieru.pl.
Tyle teorii, teraz wrażenia
- po odebraniu autka (zabieg trwa prawie cały dzień) od razu widać różnicę, autko wygląda jak by dopiero co wyjechało z fabryki, głębia lakieru jest niesamowita, panie będą usatysfakcjonowane bo można się spokojnie przeglądać
- moje autko jest w miare świeże (4 miesiące) a naprawdę efekt był, dlatego odejrzewam, że ktoś ze starszym leonkiem byłby w jeszcze większym szoku
- lakier w dotyku jest jak pupcia niemowlaka, bardzo gładki tak więc cały syf z ulicy mniej się czepia
- po kilku dniach mogę potwierdzić, rzeczywiście wygląda jakby mniej się brudził
- czarny w tej chwili to naprawdę czarny
To tak na gorąco, jak mi się jeszcze coś przypomni to dopisze.
Cenowo wygląda to tak (tak jak na leonka):
790zł - to cena zabiegu bez renowacji lakieru (z reguły na autach, które dopiero do wyjechały z salonu) - dodatkowo w skład tego wchodzi również zabezpieczenie tapicerki wskutek czego nie powstają plamy bo wszystko co się rozleje łączy się w kuleczki i nie wsiąka w tapicerkę. (wrażeniami nie mogę się jeszcze podzielić bo narazie u mnie tego nie robiłem ze względu na to, że będę reklamował w ASO tapicerkę na przednim fotelu)
950zł - to jest cena za to co powyżej tylko dodatkowo z renowacją lakieru dla już dorosłych leonków, które mają "troszkie" podniszczony lakier
Po wszystkim dostaję się 6 lat pisemnej gwarancji na ochronę lakieru i zestaw kosmetyków do pieszczenia auta - szampon i konserwer, którym raz w miesiacu trzeba umyć auto by podtrzymać działanie warstwy ochronnej.
I teraz to co udało mi się załatwić - 15% rabatu dla LC na wyżej wymieniony zabieg
Cena jest relatywnie wysoka, ale myślę że warto biorąc pod uwagę, że lakier to ważna rzecz i jak chcemy żeby zawsze ładnie autko wyglądało to trzeba o nie dbać
Tutaj zdjęcia z sesji, którą zrobiłem leonkowi w kilka dni po zabiegu:

pozdrawiam