Witam,
Kupiłem sobie wczoraj Seata Leona II - 2006r, 2.0 TDI 140 KM.
Mam do Was pewne pytanie dotyczące świateł, a mianowicie.
W aucie tym nie ma kontrolki świateł mijania na tablicy? jest jedynie kontrolka jak się jedzie na "długich" ?
Kolejny aspekt dotyczący świateł, to jak mam ustawione na "postojówkach" wyciągnę kluczyk ze stacyjki oraz otworzę drzwi, to zaczyna pipczeć (informując mnie że zostawiłem auto na postojówkach), jednak jeśli mam ustawione na światła mijania, wyciągnę kluczyk i otworzę drzwi to nie ma żadnego monitu w postaci dzwiekowej. Można tak odejść zapomnieć i pewnie zanim przyjdę do auta kolejnym razem, to już akumulator będzie rozładowany. Można jakoś w opcjach ustawić aby informowało aby wyłączyć światła? Czy może po zamknięciu auta po jakimś czasie auto samo wyłączy światła ? (nie eksperymentowałem bo mam aktualnie słaby akumulator).
oraz jeszcze jeden aspekt, czy jest możliwość aby ustawić tak, żeby po zapaleniu silnika światła mijania same się zapalały, a po wyłączeniu (lub wyciągnięciu kluczyka) same gasły (aby wszystko mieć zautomatyzowane aby jednym słowem nic nie włączać/wyłączać), tylko aby komputer sam sobie je zapalał/wyłączał.