Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
sprajtz napisał(a):Zauważyłem, że z tyłu nie posiada dyszy spryskiwacza. Teraz pytanie czy wystarczy kupić tylko dyszę, czy trzeba kupować jakiś zestaw w całości? Jeżeli tylko dyszę, to jak to wymienić ( jedynie wciskając )?
alex_331 napisał(a): wkładem od długopisu
alex_331 napisał(a):Panowie, dzisiaj próbowałem ściągnąć ten plastik z klapy. Za nic nie mogłem wypchnąć chociaż jednej tej klamry mocującejJakieś podpowiedzi jak to wycisnąć? Bo ja bez sprysków nie wytrzymam
sprajtz napisał(a):Mam pytanie ale dotyczące przedniego spryskiwacza. Otóż prawy sprysk psiuka tylko jedną stroną, zapchał się, czy po prostu jest do wymiany?
Listek napisał(a):Koledzy, a co zrobić w sytuacji, gdy tylni spryskiwacz nie wypuszcza płynu, słychać jak idzie przez wężyki, ale prawdopodobnie gdzieś w klapie jest przerwany wężyk odprowadzający płyn do wycieraczki, bo płyn zbiera się w klapie, po jej podniesieniu widać jak ciurkiem sobie wycieka. Demontaż klapy czy jakiś prostszy sposób ?
Listek napisał(a):Mechanik już mi zdejmował tę plastikową osłonkę (ramię wycieraczki od Fabii 1) i wyglądało na to, że gdzieś jest problem z wężykiem w środku klapy (nie wiem, którędy on dokładnie przebiega) bo płyn prawdopodobnie się zbiera gdzieś tam i dlatego nie jest rozprowadzany na szybę.
Tracer2 napisał(a):zestaw naprawczy w komplecie z kółkiem
Powrót do Leon 1 - Tuning - Warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość