Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
SEBOOL2006 napisał(a):Zapytam się grzecznie jak z trwałością jest po położeniu motipa do lamp? Ile wytrzymuje na samochodzie oraz ile warstw najlepiej kłaść ? Czy to po prostu zależy od tego jak bardzo chce sie mieć czarne lampy..
venom171 napisał(a):SEBOOL2006 napisał(a):Zapytam się grzecznie jak z trwałością jest po położeniu motipa do lamp? Ile wytrzymuje na samochodzie oraz ile warstw najlepiej kłaść ? Czy to po prostu zależy od tego jak bardzo chce sie mieć czarne lampy..
ja mam polozone 3 warstwy i nie jest ani za ciemno ani za jasno, co do trwalosci( po rokubi 2 miesiacach) to nie mam zadnych zastrzezen, brak rysek, nic nie odpada, nie matowieje itp. Polecam z czystym sumieniem motipa.
Jemy napisał(a):Jak następnym razem będziesz chciał pokazać coś światu to chociaż opłukaj auto
Specjalnie dla CiebieJemy napisał(a):To nie temat o takich rozważaniach, ale wystawianie zdjęć brudnego samochodu na forum motoryzacyjnym, to dla mnie taka sama sytuacja jakby modelka na wybieg wyszła w brudnych ciuchach
Na wiosne zrobię, bo tak jak piszesz wygląda to już staro, folia już trochę wyblakła.sebastianss1 napisał(a):te lampy co pokazał jemy są fajne .lukasziom1 twoje jak dla mnie porażka wygladaja jak z jakiegoś 20 leteniego auta .Może na nowo je zrób .
Jemy napisał(a): Ja myślałem że te lampy są tak mega brudne, a one są matowe
lukasziom1 napisał(a): Specjalnie dla Ciebie
PaVLo napisał(a):ps// końcówką wydechu też się zajmij
lukasziom1 napisał(a):Takie auto kupiłem, nic nie robiłem w nim.
Powrót do Detailing - auto kosmetyka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości