Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
dobrze kombinujesz:)Stackburn napisał(a):P.S. Dam mu mojego punciaka a zawinę Leona
joker_fr napisał(a):dobrze kombinujesz:)Stackburn napisał(a):P.S. Dam mu mojego punciaka a zawinę Leona
Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka
jakubc napisał(a): jednak lusterka same się nie składają
opst napisał(a):Jeśli chodzi o obniżanie lusterka to Seat w tygodniach od 22 do 50 "zapominał" zamontować odpowiedniego wkładu do lusterka (z potencjometrami)..
Chodzi o tygodnie w 2013r?
Skulek napisał(a):Jak sprawdzić tydzień produkcji,
opst napisał(a):Seat w tygodniach od 22 do 50 "zapominał" zamontować
jakubc napisał(a):a obniżanie lusterka przy cofaniu działa świetnie - przydatna funkcja
jakubc napisał(a):logika bowiem wskazuje, że jeżeli brakowałoby jakiekolwiek mechanicznej czy elektrycznej części w lusterku, ręczne sterowanie elektryczne również by nie funkcjonowało.
SEAT realizuje politykę ciągłego rozwoju produktów i zastrzega sobie prawo wprowadzania zmian w zakresie danych technicznych, kolorów i cen bez uprzedzenia.
Dlatego informacje zawarte w niniejszej broszurze należy traktować wyłącznie orientacyjnie. Firma SEAT dokłada wszelkich starań, aby dane techniczne zawarte
w niniejszej broszurze były zgodne ze stanem faktycznym na dzień publikacji. W celu uzyskania najnowszych informacji prosimy kontaktować się
z punktami sprzedaży SEAT-a. Z uwagi na ograniczenia technik drukarskich, kolory przedstawione w niniejszej broszurze mogą nieznacznie różnić się od faktycznych
kolorów lakieru i materiałów. Wszystkie produkowane obecnie samochody marki SEAT są wykonywane z materiałów spełniających pod względem możliwości odzysku
i recyklingu wymagania określone w normie ISO 22628 i są zgodne z europejskimi świadectwami homologacji wydanymi wg dyrektywy 2005/64/WE. Volkswagen
Group Polska Sp. z o.o. podlega obowiązkowi zapewnienia wszystkim użytkownikom samochodów marki SEAT sieci odbioru pojazdów po wycofaniu ich z eksploatacji,
zgodnie z wymaganiami ustawy z 25 stycznia 2005 r. o recyklingu pojazdów wycofanych z eksploatacji (Dz.U. Nr 25, poz. 202, z późn. zm.).
Niniejszy cennik nie stanowi oferty w rozumieniu art. 71 Kodeksu Cywilnego.
Zawartość dodatkowego pakietu lub opcji może zmienić elementy wyposażenia standardowego. Cennik obowiązuje od dnia 03.01.2014 r. do odwołania. Dotyczy aut
z roku modelowego 2014 wyprodukowanych w roku 2013 i 2014.
miroA3 napisał(a):
wiec albo ma auto z najwczesniejszego "sortu", import prywatny, produkcja i model 2013 (wzgl produkcja nawet 2012 ) , albo produkcja juz 2014
inaczej to co napisal kolega opst, by sie nie sprawdzalo
psiko napisał(a):Na jakiej podstawie chcecie zareklamować brak obniżania lusterka?? Czytaliście co macie na końcu każdego cennika
artek_27 napisał(a):Witam
U mnie dział lusterko bez problemu przy biegu wstecznym ładnie się opuszcza i gdy ruszam do przodu po przekroczeniu 15km/h wraca do swojego pierwotnego położenia .
opst napisał(a):@joker_fr
jeśli masz w menu sterowania szyb i lusterek pozycję "opuszcz. na biegu wstecznym" to zgłaszasz normalnie, że próbujesz ustawić zgodnie z instrukcją a nie działa![]()
i tyle.
jak chcesz to mam zachowany cennik obowiązujący od lipca do listopada - kontaktuj się prv
Powrót do Leon 3 - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość