Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
artek_27 napisał(a):no ale front assist hamuję tylko i wyłącznie w sytuacji zagrożenia czyli jak radar wykryje że może dojść do stłuczki czyli między punktem a i punktem b odległość jest ok 20cm tak przynajmiej miałem w s6 i nigdy się nie zdarzyło żeby podczas wyprzedzania nawet na styk samochód sam mi przyhamował
-- 18 marca 2014, 14:06 --
Witam
Jestem po wizycie w serwisie i kalibracji radaru okazało się że były jakieś błędy ale teraz front assist działa tak jak powinien czyli nieważne czy jade 30km/h czy 80 reaguje kiedy trzeba
Skulek napisał(a): gdzie macie takie dobre serwisy?
artek_27 napisał(a):wyświetlanie znaków drogowych.
artek_27 napisał(a):Wyświetlanie znaków drogowych na FIS
http://www.stemei.de/pages/coding/seat- ... vieren.php
Sprawdzałem działa u mnie lecz zrezygnowałem z tego gdyż po załaczeniu navi nie wyświetlało mi znaków na navi coś sie gryzło
ale nie miałem czasu się z tym wiecej bawić może w weekend uruchomie to jeszcze raz i porobie fotki jak to mniej wiecej wygląda i powodzeniu w aktywowaniu bo u mnie hu.....e się sypały co chwile
Vampire1984 napisał(a):Czy zeby miec wyswietlanie znakow na komputerze pokladowym z lane assist oraz na navi musze miec:
System Kontroli Odstępu z funkcją awaryjnego hamowania wraz z Aktywny tempomat (ACC) (zawiera System Kontroli Odstępu)
?
komoornik napisał(a):Jakiej wersji VCDS używacie?
Ja miałem do tej pory kabelek klon i 11.6 Beta. Niestety nie chce mi się na tej wersji kompletnie połączyć z modułem centralnej elektryki czy zegarami. Auto Scan też nie działa. Mogę się połączyć np. z modułem klimatyzacji.
RedBool napisał(a):Ja mam klona za 65 euro z aktualizacją, kupowałem w vag diag
joker_fr napisał(a):ętnie zobaczę jak go upublicznisz:) Póki co jest prywatny
Powrót do Leon 3 - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość