siema, wpadłem na pomysł by w swoim leonie zamiast napisu leon na tylnej klapie pod klamka bagaznika walnac napis SEEYA i kieruje do was pytanie czy wie ktos czy dostane literke S bedaca w rozmiarze literek, ktore bez problemu mozna nabyc w sklepie lecz chce by to S bylo znaczkiem seata:) jestem otwarty na wszelkiego rodzaju sugestie
zastanawialem sie wlasnie nad ta naklejka ale czy chromowe literki nie wygladaly by lepiej?:) druga rzecz jest taka ze mimo braku tla naklejki bedzie widac jej przezroczysta czesc miedzy literkami:/
a co mowisz ze czujesz lipe? generalnie to u mnie napis seat jest w lewym dolnym rogu po drugiej str jest leon i chyba zrobie tak ze kupie normalnej wielkosci seeya i zamienie za maly napis seat bo rzeczywiscie na klapie moze wygladac to komicznie
no wiadomka:D ale cos trzeba dzialac zeby sie nie nudzilo i cieszylo ze cos sie z autem robi:) tanim kosztem ale frajda jest i sam pewnie dobrze o tym wiesz:P
Ja mam wersję Top Sport bez tych znaczków, ale...Brat załatwił mi za 30 zł cały napis ładnie z Tdi, ale bez o wiele ładniej wygląda. Z moją wersją napis nie wychodził, sprzedałem za 60zl