Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
niebieski17 napisał(a):chętnie skorzystam i jako pierwszy zapytam o opony firmy MATADOR MP46 225/45/17, a dokładnie czy możecie coś więcej powiedzieć o nich?
Krisu napisał(a):Witam doradźcie jakie opony kpić do 600 zł za sztukę w rozmiarze 225/40/r18 coś do sportowej jazdy bo już mam mętlik
colin23 napisał(a):Jaki lepszy rozmiar opony zimowej do małego miejskiego samochodu ze wspomaganiem: 165/70R14 czy 175/65R14. Cenowo praktycznie to samo tak więc czekam na info co będzie lepiej się zachowywało.
Seqtor napisał(a):A co możecie polecić na zimę w rozmiarze 225/45/17? Szukam opon na przednia oś w cenie 400-500zł/szt. jazda głównie po mieście i przedmieściach.
Zastanawiam się nad Nokian WR2.
Tapnięte z Galaxy I9505
Seqtor napisał(a):A co możecie polecić na zimę w rozmiarze 225/45/17? Szukam opon na przednia oś w cenie 400-500zł/szt. jazda głównie po mieście i przedmieściach.
Zastanawiam się nad Nokian WR2.
Tapnięte z Galaxy I9505
rezulteo opony napisał(a):Proszę wybrać odpowiedni model i wersję samochodu i ukaże się rozmiar homologowany. Nie należy patrzeć tylko na wymiar, ale także na indeks prędkości i nośności. Link: rozmiar opon.
MarekPJ napisał(a):Witam , znalazłem na waszej stronie taką informacje w związku z modelem mojego samochodu :
http://www.rezulteo-opony.pl/opony-do-s ... .9-tdi-150
W poprzednim sezonie zimowym jeździłem na 205/50 R17 i takie planuje kupić i na ten sezon ale w/w załączniku nie ma takich jako możliwe do założenia do tego modelu.
Planuje kupić 2 opony Nankang Snow Viva 2 na przód i mam dwie w niezłym stanie na tył Toyo.
Prosiłbym o jakąś opinię i wypowiedź w tej sprawie. Dziękuję i pozdrawiam!
colin23 napisał(a):rezulteo opony napisał(a):Proszę wybrać odpowiedni model i wersję samochodu i ukaże się rozmiar homologowany. Nie należy patrzeć tylko na wymiar, ale także na indeks prędkości i nośności. Link: rozmiar opon.
Takie wychodzą więc dlatego pytałem czy lepsze węższe czy szersze
165 70 R14 81 T
175 65 R14 82 T
grzybek napisał(a):adek41, podaj jaka to opona?
marka i DOKLADNY model bieznika
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość