Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
IP master napisał(a):pierwsza - niestety w moim aucie jest tylko przycisk na kierownicy (wejście na płyt jest u góry, a pomiędzy pokrętłami jest wejście na kartę pamięci)
Pazdz napisał(a):IP master napisał(a):pierwsza - niestety w moim aucie jest tylko przycisk na kierownicy (wejście na płyt jest u góry, a pomiędzy pokrętłami jest wejście na kartę pamięci)
U mnie również i jakoś nie dramatyzuję z tego powodu. Co więcej, według mnie ta funkcja jest śmieszna i niepotrzebna. Ja bynajmniej bym z niej nie korzystał, więc zbędny gadżet. Szybciej włączę cokolwiek dotknięciem ekranku, czy przycisku niż sterowaniem głosowym.
Pazdz napisał(a):IP master napisał(a):pierwsza - niestety w moim aucie jest tylko przycisk na kierownicy (wejście na płyt jest u góry, a pomiędzy pokrętłami jest wejście na kartę pamięci)
U mnie również i jakoś nie dramatyzuję z tego powodu. Co więcej, według mnie ta funkcja jest śmieszna i niepotrzebna. Ja bynajmniej bym z niej nie korzystał, więc zbędny gadżet. Szybciej włączę cokolwiek dotknięciem ekranku, czy przycisku niż sterowaniem głosowym.
Pazdz napisał(a):U mnie również i jakoś nie dramatyzuję z tego powodu. Co więcej, według mnie ta funkcja jest śmieszna i niepotrzebna. Ja bynajmniej bym z niej nie korzystał, więc zbędny gadżet. Szybciej włączę cokolwiek dotknięciem ekranku, czy przycisku niż sterowaniem głosowym.
pinkibass napisał(a):Media System Plus chyba oprócz większego ekranu daje to, ze wzmacniacz jest oddzielnie w schowku. I do tego właśnie wzmacniacza mozna podpiąć subwoofer z Seat Sound
pinkibass napisał(a):Media System Plus chyba oprócz większego ekranu daje to, ze wzmacniacz jest oddzielnie w schowku. I do tego właśnie wzmacniacza mozna podpiąć subwoofer z Seat Sound.
Nie chodzi nawet o dodatkowy bas, bo tego jest wystarczająco jak sie nie chce straszyć psów w promieniu kilometra. W przypadku jednak kiedy niskimi tonami zajmuje sie dedykowany subwoofer reszta głośników ma szanse zagrać bardziej czysto.
Trzeba tez przyznać, ze standardowe audio jest zadziwiająco dobre, ale gdyby niewielkim problemem była zmiana, to czemu nie
Powrót do Leon 3 - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości