Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Omega napisał(a):Marcin_1p, W etce nie ma oznaczenia która strona, wiec pewnie bez różnicy, poza tym nie znalazlem bez koncówki A.
Omega napisał(a):brucelee, Dla BKC,BXE,BXF
1k0 612 041DL przewód podcisnieniowy z zaworem zwrotnym >>22.01.2007
1k0 612 041FA 22.01.2007>>
krzysiek3 napisał(a):Panowie pomoże ktoś z silniczkiem szyb? bo centralny nie działa, szyby też, a krew zalewamogę dodać ze moduł komfortu ma nr J0959799S a silniczek w drzwiach kierowcy ma nr 1J1959801D wiec jaki nr powinie mieć silniczek w drzwiach pasażera przód ? (czy da się zwykłym VAGiem odczytać nr podpiętego silniczka?)
cinek2004 napisał(a):krzysiek3 napisał(a):Panowie pomoże ktoś z silniczkiem szyb? bo centralny nie działa, szyby też, a krew zalewamogę dodać ze moduł komfortu ma nr J0959799S a silniczek w drzwiach kierowcy ma nr 1J1959801D wiec jaki nr powinie mieć silniczek w drzwiach pasażera przód ? (czy da się zwykłym VAGiem odczytać nr podpiętego silniczka?)
1J1959802E
W Vagu w kanale 46 spójrz na pole Extra, tam powinieneś mieć numery silniczków.
Podaj rok auta.krzysiek3 napisał(a):cinek2004 napisał(a):krzysiek3 napisał(a):Panowie pomoże ktoś z silniczkiem szyb? bo centralny nie działa, szyby też, a krew zalewamogę dodać ze moduł komfortu ma nr J0959799S a silniczek w drzwiach kierowcy ma nr 1J1959801D wiec jaki nr powinie mieć silniczek w drzwiach pasażera przód ? (czy da się zwykłym VAGiem odczytać nr podpiętego silniczka?)
1J1959802E
W Vagu w kanale 46 spójrz na pole Extra, tam powinieneś mieć numery silniczków.
A ten silniczek w drzwiach kierowcy mam taki jaki powinien być? bo leona mam on kilku miesięcy i rożne niespodzianki mnie juz spotkały;/
kampers napisał(a):Omega a jak sprawdzic czy pompa jest MK60 ? :> Ale jak narazie dzieki
kampers napisał(a):Panowie, potrzebuje jeszcze informacje na temat poduszek pod skrzynie biegów i silnika ile ich tam jesti jakie oznaczenie
Seat Leon 2005 1.9TDi ARL Przedni napęd. Dzięki !
-- 1 kwietnia 2014, 21:54 --
Panowie Jeszcze jena sprawa, przegub zewnętrzny od strony kierowcy w arl naped na przednią oś. Pomoze ktos ?
olszu napisał(a):Kłaniam się, potrzebuję nru czujnika kąta skrętu kierownicy do leona 1m 2005 r 1.9 tdi asz z esp. Pozdro.
tom1_+- i napisał(a):Witam, panowie składam sobie Leona II po wypadku rok 2006 czarny 1,9 TDi 105 koni i potrzebne mi sa numery czesci/ elementów, ma moze ktos jakas ksiazke z takimi numerami calego auta? pozdrawiam
- strona pasazerakrystian_j napisał(a):5P1 863 084 A
Omega napisał(a):Aeki86, chyba to 5P1857506 ceny niemam.
cos mi sie wydaje, ze to jest jeszcze cennik Iberia Motor Company, Volksvwagen Group Polska ma inne ceny ...
Axee napisał(a):cos mi sie wydaje, ze to jest jeszcze cennik Iberia Motor Company, Volksvwagen Group Polska ma inne ceny ...
Qrczaq napisał(a):06F133201P
Cena katalogowa w Seat Poznań 1580zł brutto
Powrót do VAG - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości