Dzięki za odpowiedź. A koleś mi pisze w smsie, że to przecież nie ma różnicyszwarz

Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Dzięki za odpowiedź. A koleś mi pisze w smsie, że to przecież nie ma różnicyszwarz
chlorek napisał(a):1.8 i 1.9 są sprężyny takie same. Na stronie widzę że tam jest wersja V5 więc nie będą odbpowiednie. Musisz szukać takich 1.8, 1.9 a nie 1.9, V5
Prezes84 napisał(a):Witam mam TS-a, jakie sprężyny wsadzić żeby ładnie go posadzić bez zmiany ori amorów? Eibach Pro Kit czy Eibach Sportline? Tył i przód po równo czy może z tył założyć 5 mm wyższe?
PaVLo napisał(a):2x 6N0412319
2x 6N0412331A
GangstaMarc napisał(a):Hejka... przód w moim Leon stoi nieco wyżej niż tył i po przeczytaniu tego tematu zainteresowałem się zestawem na mcphersona z Polo 6N. Niestety forumowa oferta gum i talerzyków nieaktualna więc pojechałem dziś zadowolony do ASO w Kielcach.
Sugerowałem się tymi numerami.PaVLo napisał(a):2x 6N0412319
2x 6N0412331A
Dla osób, które kupowały taki zestaw mam pytanie ile płaciły? Trochę się zdziwiłem... gumy po 40-parę zł jestem w stanie zrozumieć (dostępne na poniedziałek), ale talerzyki za 75zł sztuka to lekkie przegięcie (dostępne za 1 do 2 tyg.).
Wychodzi ponad 230zł, więc o nowe łożyska już nawet nie pytałem bo stare są ok.
Spodziewałem się sporo taniej, a może to ASO takie drogie - stąd moje pytanie.
grzes86 napisał(a):Takie ceny chyba lepiej wyglądają??
6N0412319 - 27,8zł
6N0412331A - 56,36zł
cena za sztukę
Powrót do Leon 1 - Tuning - Warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość