Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
rev a deska w cuprze r rozni sie od TS?REV napisał(a):lukasz6085, Mam sporta i z fabryki wyjechał ze wszystkimi czarnymi plastikami
Kotii napisał(a):Dodam że dechy od usportowionych wersji mają inną fakturę.
bledow napisał(a):Te niby faktura skóry były montowane w toledo 2
Skrobnięte z kalkulatora
i o to mi chodzilo bo slyszalem ze cupra r ma inna struktureREV napisał(a):glibo, nie przyglądałem się jakoś uważniej ale wg mnie nie ma różnicy, może faktycznie w toledo jest inna ale w leonie przynajmniej w poprzednim sporcie i teraz z Cuprze są takie same
Kotii napisał(a):Ostatnio widziałem kilka dech z 1M na szrocie co prawda angielskich i miały fakturę wzór niby takiej skórki i też się zdziwiłem.
Wszystkie jakie oglądałem wcześniej miały wzór kropkowany. Fakt nie oglądałem zwykłych interesowały mnie tylko FR TS Cupra.
Kotii napisał(a):Ostatnio widziałem kilka dech z 1M na szrocie co prawda angielskich i miały fakturę wzór niby takiej skórki i też się zdziwiłem.
Wszystkie jakie oglądałem wcześniej miały wzór kropkowany. Fakt nie oglądałem zwykłych interesowały mnie tylko FR TS Cupra.
Powrót do Leon 1 - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości