Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
stanley137 napisał(a):Panowie jestem świeżo po wycięciu katalizatora w asv.
stanley137 napisał(a):Panowie jestem świeżo po wycięciu katalizatora w asv. Pytanie jest moje takie. Znajomy tydzien wczesniej robil ten sam zabieg i u niego przy zmianie biegow pojawil sie charakterystyczny dzwiek (świst) przy zmianie biegow lub przy zwyklym przegazowaniu. Generalnie chodzi o dzwiek schodzacej z obrotow turbiny. Moj problem jest taki ze u mnie takiego dzwieku nie ma a nie ukrywam ze na nim mi najbardziej zalezalo. Nie ma go wogole, slychac jedynie ze turbo schodzi z obrotow ale jest to dzwiek spod maski. Jaka moze byc tego przyczyna? Prosze pomozcie, jestem zdesperowany
piter557 napisał(a):Po wymianie tłumika końcowego na Proexowy turbo zaczęło wyć i świstac
leon111 napisał(a):Miał ktoś problem na przeglądzie po wycięciu katalizatora ?
leon111 napisał(a):A ile płacą za kata od ASV ?
leon111 napisał(a):Miał ktoś problem na przeglądzie po wycięciu katalizatora ?
Politykom za ciasno w mieście, nie chce się stać w korkach to się pozbędą innychpucio88 napisał(a):A wiecie, że ma wejść ustawa zakazująca wjazd aut do miast lub centrów miast jeśli nei spełniaja one norm spalinowcyh?
pucio88 napisał(a):A wiecie, że ma wejść ustawa zakazująca wjazd aut do miast lub centrów miast jeśli nei spełniaja one norm spalinowcyh?
Powrót do Leon 1 - Tuning - Warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 1 gość