Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
leonwiki napisał(a):Witam
Potrzebuję pomocy w temacie trybu welcome mode.
Czy któryś z kolegów z forum uruchamiał ten tryb w serwisie w w-wa?
Jeśli tak to w jakim?
Pozdrawiam
leonwiki napisał(a):Kolego komoornik czy to co napisales przemyslales jesli tak to
leonwiki napisał(a):Chodzi o to ze nie pomagasz Ja zadalem pytanie proszac o pomoc a ty .......o to mi chodzi nastepnym razem jak nie wnosisz nic nowego lub nie pomagasz rada nie pisz
mmot napisał(a):Ponoc obciaza zarowki i fabrycznie nie gwarantuja, ze to jest bezpieczne.
Tylne kierunkowskazy, przeciwmgielne i wsteczny.grzelmo napisał(a):"Ponoc obciaza zarowki i fabrycznie nie gwarantuja, ze to jest bezpieczne."
chyba ktoś coś źle zrozumiał - proszę mi znaleźć żarówkę w leonie (poza oświetleniem wnętrza, schowka i bagażnika).
A może wrzuciłbyś jakiś filmik jak to wygląda? Ładnie proszękomoornik napisał(a):Dwie sztuki. A ile chciałeś?
andrzejm napisał(a): A może wrzuciłbyś jakiś filmik jak to wygląda? Ładnie proszę
andrzejm napisał(a):A może wrzuciłbyś jakiś filmik jak to wygląda? Ładnie proszękomoornik napisał(a):Dwie sztuki. A ile chciałeś?
maryousz napisał(a):Czy wam welcome mode działa za każdym razem po włączeniu zapłonu? U mnie jest to loteria. Raz działa raz nie.
maryousz napisał(a):Czy w cuprach gdzie to ustawienie jest załączone w fabryce również jest lotereia z działaniem ?
@marpit
Powrót do Leon 3 - Tuning - Warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości