Witam. Dziś jadąc swoim leonem zauważyłem że auto przerywa wciskam gaz a on nie reaguje puszczam juz jest ok tak sie dzieje nie zawsze co jakiś czas ale po przejechaniu 100 km dziś wyjebało mi check engine , zgasiłem auto przekręciłem pare razy kluczykiem i kontrolka zgasła, oczywiscie przy checku tez auto traciło moc takie coś pojawia się tak do prędkości 100 km na godz np jak zmienam biegi z 1 na 2 z 2 na 3. Auto nie kopci nic z tych rzeczy pojechałem na e7 wcisnalem buta i 200 paki na blacie i nic , Nie wiem auto jest po programi w De ma 146 km i 330 nm zawsze turbo po ostrej jezdzie chlodzone a przed szybsza jazda auto sie nagrzewalo. Nie wiem co robic. Jak ktos ma jakiś pomysł niech piszę

-- 9 marca 2014, 20:03 --
Może to być czujnik ciśnienia spalin?. Znalazłem podobny temat jak mój i właśnie problem okazał się ten czujnik....
-- 10 marca 2014, 18:29 --
Dzis byłem na kompie u kolegi elektronika . Wyskoczył błąd czujnika cisnienia roznicowego czyli Dpf. Do dnia dzisiejszego myslalem ze tego nie mam bo przejechalem autkiem 20 tys km i nic mi sie nie wyswietlalo i po za tym przy tak sporym programi z 105 na 146 km myslalem ze szwaby to usuneli a jednak nie.. Chyba trzeba będzie wymienić czujnik choć dziś przejechalem parenascie kilometrów i nie działo się źle z samochodem...