szczepan napisał(a):A w Katowicach twierdzą, że mają wyraźny zakaz aktywacji tej funkcji.
Ja dziś odebrałam mojego FR i doświetlanie zakrętów było już włączone. Nota bene jakoś mnie on wkurza i nie wiem czy nie będę chciała wyłączyć :]
Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
szczepan napisał(a):A w Katowicach twierdzą, że mają wyraźny zakaz aktywacji tej funkcji.
Vampire1984 napisał(a):Ja jak prosiłem o np Welcome Mode, to chcieli za to kasę:D, ale po powiedzeniu im, że inne serwisy robią to z grzeczności odpuścił, choć i tak tego nie włączyli. To, co sobie Zix życzysz wątpię by zrobili za darmochę, bo jest to Twoje życzenie, a nie standardowa funkcja, jeśli w ogolę coś takiego występuje do włączenia?
Dobra myślVampire1984 napisał(a):A co z opcji mogli Ci włączyć?możesz wymienić?
Może zrobimy jakaś listę/watek pt "Opcje które włączyło/nie włączyło aso" z nazwa elementu i nazwą aso.
bmelon napisał(a):Do tych co posiadają ful Led i włączone doswietlanie zakrętów: czy to rzeczywiście spełnia swoją funkcję? Czy możliwe jest przy doświetlaniu zakrętów ustawić to tak aby w dzień ono nie aktywowało się? Bo wygląda to śmiesznie jak w dzień zapalają się przeciwmgielne.
komoornik napisał(a):Doświetlanie zakrętów powinno działać tylko kiedy świecą się światła mijania - czyli z założenia nie w ciągu dnia.
Powrót do Leon 3 - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 0 gości