Mialem moim autem kolizję, auto zostało zrobione, wszystko chodzi Ok,ale przedwczoraj padla mi żarowka prawego reflektora, wczoraj lewego(byla wymieniana 5dni temu).Domyslam się,ze to nie przypadek gdzie moge szukac przyczyny
Pozdrawiam
Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Superbman napisał(a):dzis zarowka w prawej lampie zadziałala, ale zauważylem,ze co jakis czas pulsuje mi podswietlenie deski rozdzielczej, bylem w serwisie elektrycznym,podbno to cos z alternatorem,slyszal ktos o czyms takim
Rogal napisał(a):Superbman napisał(a):dzis zarowka w prawej lampie zadziałala, ale zauważylem,ze co jakis czas pulsuje mi podswietlenie deski rozdzielczej, bylem w serwisie elektrycznym,podbno to cos z alternatorem,slyszal ktos o czyms takim
moj kolega miał to w Astrze II i był właśnie alternator do wymiany...
Superbman napisał(a):Rogal napisał(a):Superbman napisał(a):dzis zarowka w prawej lampie zadziałala, ale zauważylem,ze co jakis czas pulsuje mi podswietlenie deski rozdzielczej, bylem w serwisie elektrycznym,podbno to cos z alternatorem,slyszal ktos o czyms takim
moj kolega miał to w Astrze II i był właśnie alternator do wymiany...
Mam nowe newsy, podbno jest to uszkodzony regulator (napiecia ?) to opinia bez ogledzin,podbno kosztuje to od 50-100zl. Czy dostane cos takiego np. w Intercarsie
Superbman napisał(a):mogę z niego przelozyc ten regulator
Powrót do VAG - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości