Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
grzybek napisał(a):duzo ? mało ? HGW ! tyle pali !
ale jakie znowu koszty obsługi ja będę miał większe w okresie gwarancji od Ciebie?Vampire1984 napisał(a):Patrz też na koszty obsługi diesla oraz różnice w cenie miedzy dieslem a 1.8. Spalanie bedzie mniejsze ale koszta jak liczysz 40/rok ogromne po gwarancji.
Alix napisał(a):BTW w dieslu tak czy owak pewno nizsze rpm i ciszej przy takich 140+, no nie? Ile ma przy takiej predkosci rpm 1.8 TSI na 6. ( intetesuje mnie szczegolnie w manualu) ?
Vampire1984 napisał(a):Przegląd w dieslu jest droższy niż w benzynie, części do diesla(osprzęt, który różni petrol vs diesel), wtryskiwacze, dwumasowe koło zamachowe, dpf itd...
daniel28 napisał(a):4 - 5 lat i mocno zużyte auto? 90% ludzi na naszym forum, jeździ takimi autami, więc z grzeczności mógł byś zachować to do siebie. Zużyć auto można i w rok, ale można dbać i jeździć 10 lat.
Tyle, że po 250k to ja i tak bym się bał kupić takie auto. Wszystko może w nim już paść mimo dobrego traktowania
ileRedBool napisał(a): prędkość na tempomacie 170km/h spalanie 6L/100km
Powrót do Leon 3 - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości