Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Pakietu zimowego nie mam, a spryskiwacze reflektorów mam. Sprawdzę czy mam czujnik na zbiorniku lub czy kontrolka się zaświeca przy uruchomianiu silnika bo do tej pory nie zwracałem na to uwagi.Zix napisał(a):Czujnik jest tylko w połączeniu ze spryskiwaczami reflektorów czyli z pakietem zimowym. W pozostałych Leonach nie ma czujnika poziomu płynu. Skandal moim zdaniem, tak samo jak przednia klapa z podpórką...
Early led heads had them along with headlight washers. The bottle got smaller and sensor was deleted when they stopped the headlight washers around July time just when I ordered mine.
daniel28 napisał(a):Ja mam ten czujnik w pakiecie zima i powiem że mnie irytuje i wolał bym go nie mieć . Gdy doleje na Max płynu wystarczy że użyje go z 5 razy i już pali sie rezerwa czyli gdzieś 3/4 zbiornika
-- 5 kwietnia 2014, 22:08 --
Czyli cały czas świeci mi sie wykrzyknik bo nie chce mi sie co kilka użyć dolewać plynu skoro jest prawie cały zbiornik i od momentu zapalenia wystarcza mi gdzieś na 2 tyg
Powrót do Leon 3 - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości