Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Leon1975 napisał(a):sajcom...gdzie wymieniałeś to światło stopu???.....ja dzisiaj dzwoniłem i we wrocławiu traktują to jako uszkodzenie mechaniczne...znaczy na drzewo...podaj proszę adres serwisu...
sajcom napisał(a):Powiedzieli że będą wymieniać do skutku - pęknie podjechać , podjechać zamówią, na drugi dzień wymienione 15min roboty.
Leon1975 napisał(a):Ja jestem z wrocka do glogowa masz raptem 120km ...warto czadami zapłacić i miec problem z bani...
trzcina napisał(a):Trzebaby zadzwonić do Wrocławskich ASO i powiedzieć że w Głogowie robią to na gwarancji.
Niemożliwym jest to że jedno ASO robi na gwarancji na drugie nie. Na pewno ci z Głogowa na darmo (i za darmo) tego nie robią. Więc nie rozumiem problemu ASO z Wrocławia.
sajcom napisał(a):PS. Ostatnio kuna mi się dostała pod maskę silnika, wygryzła uszczelki maski i wygłuszenie, podjechałem do chłopaków wymienili za free - chociaż powiedział że nie powinni. Po prostu w serwisach pracują ludzie i ludzie ja trafiłem na tych normalnych.
Powrót do Leon 3 - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości