Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
vortis napisał(a):A co do popularności tego silnika to powodem, może być to, że nie ma go w ofercie Seata w Polsce, przynajmniej w ASO Tychy go nie ma
tomecki napisał(a):Ale może ktoś jeździ(ł) 1.8 20v i może podzielić się wrażeniami ? Godny polecenia ? Czego się wystrzegać ?
Tonny S napisał(a):Napewno lepszym rozwiazaniem w benzynie jest 1.6 16V w serii smiga prawie jak 1.8 20V po zrobionym dolecie jest juz szybsze i mniej pali
Tonny S napisał(a):Napewno lepszym rozwiazaniem w benzynie jest 1.6 16V w serii smiga prawie jak 1.8 20V po zrobionym dolecie jest juz szybsze i mniej pali
vortis napisał(a): Ty masz ten plus albo minut, że Leon jest zagazowanySprawdzenie, auta w ASO kosztuje ok 120 zł i oglądają go dokładnie przez 2h, geometria sprawdzenie 60 zł i kolejne 60 zł jakby cos było nie tak. Ja zapłaciłem 180 zł ale przynajmniej wiem co kupiłem. Proponuje Ci umówić sie na ,,przegląd przed zakupem" w kielcach
gajdar napisał(a):tomecki, no to gratulki i niech sie sprawia
tomecki napisał(a):gajdar napisał(a):tomecki, no to gratulki i niech sie sprawia
oby, oby ! I też mam LPGNawet nie odczuwam różnicy LPG/benzyna ... Nice one
gajdar napisał(a):oczkolek, vortis, no to nie ma wyjscia trzeba ,musi sie odbyc spot zachecajacy do instalki![]()
Powrót do Leon 1 - Techniczne Benzyna
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 1 gość