Osobiście się nad tym zastanawiałem, ale chyba to oleję, nie można się dać zwariować, to tylko Leon, nie Maseratti.
Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
wodzik napisał(a):Powłokadajcie się naciągać... to nic nie warta! wyrzucanie kasy w błoto.
borowa napisał(a):wodzik napisał(a):Powłokadajcie się naciągać... to nic nie warta! wyrzucanie kasy w błoto.
A teraz rozwiń swoją wypowiedź. Uzasadnij. Podaj dlaczego tak uważasz. Złe doświadczenia?
Zix napisał(a):ale chyba to oleję, nie można się dać zwariować, to tylko Leon, nie Maseratti.
XGrzesX napisał(a):Zastanawiam się na wyborem koloru pomiędzy Tossy Blue (wersja Style+pakiet I-Tech) a Lime Green (wersja FR).
Co sądzicie o tych kolorach ?
Thriade napisał(a):Lima Green świetnie podkreśla sportowy charakter auta.
Zastanawiam się na wyborem koloru pomiędzy Tossy Blue (wersja Style+pakiet I-Tech) a Lime Green (wersja FR).
XGrzesX napisał(a):Nie widzę żadnej różnicy.
Wojtaz666 napisał(a):To jest tylko moje skromne zdanie, więc spokojnie. Wcześniej miałem audi niżej posadzone i nie miałem większych problemów. U nas w Polsce jest niestety dziwny zwyczaj wstawiania bardzo wysokich krawężników, przy których obojętnie jakim autem zawsze jest problem z ich pokonaniem
.
bmelon napisał(a):To może zapytam tak, czy po odbiorze z salonu woskowaliscie swoje auta?
Powrót do Leon 3 - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości