Witam,
Od niedawna posiadam Leona 3 i po przeczytaniu całej instrukcji mam kilka pytań odnośnie działania paru funkcji i ich niedoskonałości.
Pierwszy problem i zarazem pytanie do Was to:
1.Czy po sparowaniu telefonu (iPhone 5s) z modułem Bluetooth wyświetlają Wam się obrazki kontaktów. Zauważyłem, że w opcjach jest taka funkcja ale obrazy osób nie działają. Wiecie może co zrobić, żeby to działało?
2. Drugi problem polega na tym czy da się tak ustawić samochód aby po zamknięciu domykały się wszystkie okna i dach panoramiczny?
Chciałbym wcisnąc kłódkę i żeby domknęły się wszystkie okna. Aktualnie trzeba trzymać przycisk aż się to wszystko zamknie.
3. Miałem problem z tym, że według mojej logiki po aktywacji "automatyczne składanie lusterek po zaparkowaniu" myślałem, że lusterka powinny się same złożyć po zamknięciu samochodu...a okazało się, że w instrukcji jest napisane, że trzeba to robić powiedzmy ręcznie, tzn. poprzez wcisniecie klódki ponad 1 sekundę. Czyli niejako trzeba to robić manualnie. Da się to zmienić? Tak, że blokuje samochód to skladają sie lusterka.
Dziękuje za odpowiedź.