bmelon napisał(a):Zamówienie wpłynęło 17.07.2014 - zgodnie z potwierdzeniem dealera czas dostawy to 4-ce.
Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
bmelon napisał(a):Zamówienie wpłynęło 17.07.2014 - zgodnie z potwierdzeniem dealera czas dostawy to 4-ce.
coockie napisał(a):Moje zamówienie z 1.07 ma zaplanowane zejscie z tasmy w 41 tygodniu, FR 1.4 150 act z okenm dachowym, mam nadzieję że wyrobią się na czas
Misiek3city napisał(a):Wersja ST FR 2.0 TDI 184, z wyposażenia wszystko poza skórą, lane asist i aktywnym tempomatem.
Umowa leasingowa podpisana nie chce mi się za bardzo wszystkiego teraz zmieniać.
Normalnie się do nich przejadę ..
kubasek11 napisał(a):Zamówienie 06.08.2014 ST FR 1.8 DSG prawie full z pakietem SPORT + i felgi 18 czarne(5F0071490041) z katalogu akcesoria (bez nawigacji, pakietu wspomagania jazdy, pakietu bezpieczeństwa), wczoraj dostałem info że produkcja 42 tydzień.
kapishon napisał(a):Ja zamówiłem 27.08.2014r. (czyli 35tydzień) ST FR 1.8 Manual z (Pakietem COMFORT+[pakiet zimowy, czujniki p+t, ACC], Alarmem, Pakietem praktycznym, pakietem wspomagania jazdy, pakiet diodowego oświetlenia wnętrza, pakiet dynamiczny, Zestaw System Media Plus i Sound System) i dealer poinformował mnie, że wstępnie produkcja na 47tydzień, ale jeszcze do tej pory termin nie został potwierdzony![]()
bmelon napisał(a):Auto przyjechało dziś tj. 24.10.2014.bmelon napisał(a):Zamówienie wpłynęło 17.07.2014 - zgodnie z potwierdzeniem dealera czas dostawy to 4-ce.
bmelon napisał(a):bmelon napisał(a):Auto przyjechało dziś tj. 24.10.2014.[img]bmelon napisał(a):Zamówienie wpłynęło 17.07.2014 - zgodnie z potwierdzeniem dealera czas dostawy to 4-ce.
A tak przy okazji zamawiałem z dachem panoramicznym i bez Led w środku bo nie było takiej możliwości. Finałowo oświetlenia środka jest ledowe.
raflo83 napisał(a):zamówiłem w tk44, a dziś (tk48) mam info, że schodzi z taśmy w Hiszpanii. Jaki jest realny czas od wyprodukowania do gotowości odbioru u dealera?
Twój już powinien dawno być w PL. Lepiej zadzwoń do dealera, czy go wyprodukowali w tk45.darkdread napisał(a):Produkcja mojego leona byla przewidziana na t45, planowany termin odbioru - polowa stycznia. Podejrzewam ze twoj pewnie tez gdzies w tych okolicach.
raflo83 napisał(a):Twój już powinien dawno być w PL. Lepiej zadzwoń do dealera, czy go wyprodukowali w tk45.darkdread napisał(a):Produkcja mojego leona byla przewidziana na t45, planowany termin odbioru - polowa stycznia. Podejrzewam ze twoj pewnie tez gdzies w tych okolicach.
wstępnie na 20 Grudnia jeśli nic się nie wydarzy. Pod koniec tygodnia będę się dowiadywał, czy już jest gdzieś u importera. Leony najpierw jadą do importera do Poznania a potem do dealarów.darkdread napisał(a):raflo83, na kiedy masz przewidziany odbiór leona ?
raflo83 napisał(a):wstępnie na 20 Grudnia jeśli nic się nie wydarzy. Pod koniec tygodnia będę się dowiadywał, czy już jest gdzieś u importera. Leony najpierw jadą do importera do Poznania a potem do dealarów.
Powrót do VAG - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość