Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
klimatyzacja działa non stop
U mnie klimatyzacja "wyje". Wydaje z siebie dziwne dźwięki skorelowane z obrotami silnika - najprawdopodobniej jest po prostu za mało czynnika. I też będzie to zrobione na gwarancji, bo jak stwierdził pan w serwisie "przecież nie upuścił pan sobie sam czynnika w nowym samochodzie".
Od pewnego czasu z kratek niestety wydobywa się dziwny zapach z klimy jak by miała min 5 lat
leonwiki napisał(a):Kolego macieluk czy płaciłeś za tą usługę czy gwarancja
szczeslaw napisał(a):Chyba jednak nie jest tak, że TTTM.
TT89 napisał(a):węglowy filtron.
macieluk napisał(a):Wiecie może gdzie siedzi filtr (mam 4k do przeglądu i nie chce mi się wcześniej jechać do serwisu)?
macieluk napisał(a):Dzięki! Nie wiem dlaczego to przeoczyłem w poprzednich postach
Mam jeszcze jedno pytanie odnośnie klimatyzacji / nawiewów - czy na tył leci Wam ciepłe powietrze? U mnie tylko zimne, nie ważne na jaką temperaturę ustawię climatronic...
Vampire1984 napisał(a):A ja się spytam przy okazji, czy jak skręcacie przykładowo jedziecie po mieście to czy nie czujecie jakiegoś zimnego powiewu ze strony środkowej konsoli w kierunku np waszym lub skrzyni biegów? Mam wrażenie ze przy lekkim skręcie i wolnej jeździe coś wieje od str środkowych nawiewów
Vampire1984 napisał(a):A ja się spytam przy okazji, czy jak skręcacie przykładowo jedziecie po mieście to czy nie czujecie jakiegoś zimnego powiewu ze strony środkowej konsoli w kierunku np waszym lub skrzyni biegów? Mam wrażenie ze przy lekkim skręcie i wolnej jeździe coś wieje od str środkowych nawiewów
Powrót do VAG - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości