Od jakiegoś czasu planuję okleić dach oraz lusterka czarną folią. Czy ktoś się orientuje ile to może kosztować? Upatrzyłem sobie folię w kolorze czarnego szkła, bardzo fajny efekt
Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
sajcom napisał(a):nie wiem jak na pirineos grey czyli moim kolorze ?
nie jesteś zadowolony z ceny, czy z jakości folii?sensei napisał(a):argowałem się bo nie jestem do końca zadowolony
Neverenough napisał(a):Dałem się skusić i oklejono mi dziś elementy przedniego zderzaka - folia Arlon czarny mat, koszt 200 PLN![]()
Wojtaz666 napisał(a):Neverenough napisał(a):Dałem się skusić i oklejono mi dziś elementy przedniego zderzaka - folia Arlon czarny mat, koszt 200 PLN![]()
To nieźle cię skasowali. Mi za górny fragment policzono 30 zł wraz z materiałem, a na dół niewiele więcej folii idzie, na pewno nie za 170zł.
Wojtaz666 napisał(a):No w porównaniu do 600 zł to na pewno taniej. Za darmo to ja miałem heh
pinkibass napisał(a):Dołączam się do pytania kolegi rossi o sensowną firmę oklejającą w Warszawie lub okolicach.
rossi - będę wdzięczny za info co to za firma krzyknęła 600 żebym niepotrzebnie nie dzwonił tam
Jakby co - ja jestem chętny na to samo ( plus może dach) to może za 2 szt da się coś utargowac
Powrót do Leon 3 - Tuning - Warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość