Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Ten z BP był raczej drogi
A wiesz jaka cena za 1 spryskiwacz mgiełkowy z podgrzewaniem?:D
- 5MO 955 985 C 9B9 (nie ogrzewana dysza spryskiwacza typu mgiełka) - 47]
Pazdz napisał(a):Podepnę się pod temat, bo tamten zamknięty.A wiesz jaka cena za 1 spryskiwacz mgiełkowy z podgrzewaniem?:D
- 5MO 955 985 C 9B9 (nie ogrzewana dysza spryskiwacza typu mgiełka) - 47]
Czy ta część na pewno pasuje do Leona 5F. W serwisie powiedzieli mi, że te dysze występują w nowej Alhambrze. A nie chcę kupować nic w ciemno.
TeddyBB napisał(a):No to mówimy o 2 różnych płynach, ja letnie i zimowe mam z serii Xtreme. Tak wygląda letni:
Ale też nie kosztuje 10 zł.. Ten twój za 10 zł to badziew jak każdy inny, co z tego że ma logo sonax na opakowaniu.
marker napisał(a):W Realu wziąłem go wczoraj za 9 zł.
chlorek napisał(a):Motul
TeddyBB napisał(a):Ten pierwszy podobno lepszy, ten drugi podobno gorszy bo rozlewany w Polsce. Zobaczymy.
Matti59 napisał(a):Sonax nie konfekcjonuje w Polsce żadnych produktów. Wszystko jest produkowane i rozlewane w Niemczech.
szczepan napisał(a):Ja tam różnicy między płynami do spryskiwaczy za bardzo nie widzę. A jeżeli nie ma różnicy to po co przepłacać. Płyny te tanie w ogromnych ilościach używane są w milionach samochodów, czy uważacie że producenci takiego płynu ryzykowaliby ogromną ilość reklamacji, procesów sądowych i Bóg wie ile wystąpień odszkodowawczych o zniszczony przez ten płyn lakier czy uszczelki lub pióra wycieraczek. ?
Powrót do VAG - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości