Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
kamil6622 napisał(a): Felga to cms 8jx17 et35 a rozmiar opony 225 45 r17
PaVLo napisał(a):kamil6622 napisał(a):
Felga to cms 8jx17 et35 a rozmiar opony 225 45 r17
Koło będzie dobrze wyglądać na aucie
Następnym razem podaj linka
http://olx.pl/oferta/leon-audi-a3-golf- ... eb86c6336a
zbyszekm80
moim zdaniem auto słaby by na tym wyglądało, jak jakaś Kia
DecoSuB napisał(a):i czy fela bedzie pasowac do TS-a ktory stoi na 7x17 ET 38 ?
DecoSuB napisał(a):215/55/17
rafalbialskie napisał(a):Witam. Mam możliwość zakupu felg 16" 7,5" szerokości i ET35 w zwiazku z tym mam pytanie czy będą do tego potrzebne jakieś dystanse?
rafalbialskie napisał(a): i drugie pytanie na tył chciałbym szersze opony na jakie mogę sobie pozwolić przy tej feldze?
kamil9021 napisał(a):W takim razie co byście mi polecili za rozmiar felg i opon do mojego Leona. Ori FR. I również stoi na felgach od FR 17" 225/45 x4. Nie chce obnizac
Witam, mam zamiar kupić do mojego leona jakieś ciekawe Alu, lecz nie wiem czy będą pasowały
16" 6,5J ET39 ?
Z ręką na sercu przeleciałem mnóstwo stron
Głównie chodzi o to ET39 bo mnie troszkę przeraża.
Kanter998 napisał(a):Koledzy, pytanie trochę nie w temacie - chodzi o felgi stalowe.
Zakupiłem Leona na letnich gumach, a zima za pasem. Posiadam prawie nowe opony zimowe 15" tylko pytanie czy do mojego samochodu wejdą
felgi stalowe 15" ?
Leon prod. 2003 wersja Sport silnik 1,9 TDi (130KM). Obecnie auto stoi na alufelgach 16", a tarcze hamulcowe wyglądają na dosyć duże, stąd też moje pytanie, bo nie chcę kupować w ciemno felg 15. Z góry dzięki za pomocPozdrawiam!
dreadlook napisał(a):Wejdzie, całość będzie wystawała jakieś 1-2cm (bliżej ku 2)
Pako_1988 napisał(a):Macie kogoś kto robi takie rzeczy ?
Pako_1988 napisał(a):Ja się tylko orientuje w temacie jak to wygląda i czy jest to możliwe, gość dokładnie z Meksyku wysłał mi zdjęcia swoich felg jak ma to zrobione i twierdzi ze jeździ normalnie na nich i jest wszystko ok. Pogłębił ET14 na ET24 i zrobił nawierty otworów na 5x100. Jak zobaczyłem te kola na Leonie to mowie "muszę to mieć"![]()
Ale chyba gra nie warta świeczki
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości