Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Bry1ant napisał(a):Witam, potrzebuje numer czujnika w skrzyni biegow ktory odpowiada za wlaczenie swiatel cofania mile widziana orientacyjna cena, pacjent to leon 1m 2003r 1.9 tdi asz skrzynia 6, z gory dzieki.
olszu napisał(a):Witam. Potrzebuje nr. ZWIJAKA/TAŚMYairbag do 1m1 z 2005r. Wersja z esp. Silnik ASZ. Pozdro !
zamir napisał(a):Proszę o podanie numeru pompy wody dla 1.8tsi bzb oraz VIN VSSZZZ1PZ8R024067.
kampers napisał(a):Witam,
Potrzebuje nr czesci zacisku hamulcowego prawy tyl Seat leon 2005 ARL przednia os 232mm tarcza.
Dziekuję.
-arti- napisał(a):zamir napisał(a):Proszę o podanie numeru pompy wody dla 1.8tsi bzb oraz VIN VSSZZZ1PZ8R024067.
A tego potencjometru to ja jakoś znaleźć nie mogę. Jest tylko zestaw naprawczy potencjometru o nr: 06J 988 386.
A w ogóle to się chyba nazywa: Czujnik podciśnienia kolektora dolotowego i jeżeli myślimy o tym samym to :
Czujnik ciśnienia powietrza AUDI A4 2.0 Fsi 06-, SEAT TOLEDO III 2.0 TFSI 05-06,SKODA OCTAVIA 2.0 RS 06- VW PASSAT 2.0 TFSI 05-
Kod silnika: BZB
Kod silnika: CDAA
BOSCH 0 261 230 073
lub
FACET 10.3112
Pozdrawiam.
damianos89 napisał(a):Dziękuje, teraz myśle, że to odpowiednia sprężyna
miras_ostrow napisał(a):Witam, potrzebuję numer części pokrętło regulacji zasięgu reflektorów Leon III.
miras_ostrow napisał(a):Witam ponownie.
Tak chodzi o ten element do sterowania silniczkami lamp znajdujący się w kabinie.
Silnik CHPA rok 2014. W moim Leonie mam LEDy, ale jest tam zaślepka i miejsce na ten element
(w standarcie występuje w wersji ENTRY i REFERENCE, o ile dobrze jarzę).
Potrzebuję ten element, aby wykorzystać w innym celu niż jest fabrycznie przeznaczony.
kampers napisał(a):Witam,
Potrzebuje nr czesci zacisku hamulcowego prawy tyl Seat leon 2005 ARL przednia os 232mm tarcza.
Dziekuję.
sebulba1 napisał(a):podepnę się pod temat
czy ktos może mi podać numer rury od turbo leon 1,9 tdi asv 2000 r
u mnie rozerwało i numeru nie jestem pewien
wyglada że ma być 1JO 145828 B albo 1JO 115828 B albo D nie umiem odczytać a może ktoś kupował gdzie ? cena?
Listek napisał(a):Podpowiecie, jaki numer ma opaska osłony przegubu zewnętrznego po lewej stronie ?
Leon 1M, 2003 , 1,6 16V 105 KM, kod silnika BCB
TeddyBB napisał(a):-arti-, zgadza się że do silnika BWJ bo to jest cupra sprzed liftu a z tego co się orientuję to tylko taki silnik w nich występował. Mógłbym ci dać VIN do cupry z małym fisem, ale nie wiem czy by ci coś to pomogło. Może jest ktoś na forum kto ma cuprę sprzed liftu z dużym fisem? Bo już zaczynam wątpić czy w ogóle takie występowały..
Listek napisał(a):Czy dekielki od felg też mają swój numer w Etce ? Pogubiłem wszystkie, a jestem ciekawy czy w ASO idzie jeszcze je dostać.
Chodzi mi o klasyczne felgi do 1M z 2003
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... 080809.jpg
LaBai napisał(a):Witam serdecznie.
Proszę o identyfikację/numer części do Seata Cordoby z 2004r. (1.4benzyna, 5drzwi) zaznaczonej na zdjęciu. Jest to jakiegoś rodzaju plastikowa osłonka przy lampce oświetlenia wewnętrznego, w której ułamałem przypadkowo jeden z zaczepów.
Serdecznie proszę o pomoc!
Arek
Sebool2006 napisał(a):LaBai napisał(a):Witam serdecznie.
Proszę o identyfikację/numer części do Seata Cordoby z 2004r. (1.4benzyna, 5drzwi) zaznaczonej na zdjęciu. Jest to jakiegoś rodzaju plastikowa osłonka przy lampce oświetlenia wewnętrznego, w której ułamałem przypadkowo jeden z zaczepów.
Serdecznie proszę o pomoc!
Arek
Jeżeli się nie mylę to jest 6L0867599B
Ufo napisał(a):panowie prosiłbym o numer zacisku tylnego prawego leon 1M ARL system hamulcowy lucas średnica tłoka 38mm
Powrót do VAG - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot], Google [Bot] i 2 gości