P600 napisał(a):Tak jakby przy takich lampach pomalowany odbłyśnik był jedynym problemem

Chodzi mi o to że to jest pierwsza rzecz która rzuci się w oko policjanta,a potem reszta już sama pójdzie swoja droga. Jak np.szyby ciemne,brak kata,jakieś tam podwójne postojówki z tyłu zamiast przeciwmgielnych itd.A jak by ten odbłyśnik nie był czarny to by mniej rzucał się w oczy,bo by bardziej wyglądał na oryginalną lampę,a nie przerobioną.
Moje zdanie jest takie,że można bawić się w takie rzeczy jak w/w,ale z głową w sensie nie kusić losu żeby potem nie mieć problemów i się nie wściekać.
Sam mam HIDa w ori lampie,szyby ciemne,podwójne postojówki itp. i miałem kiedyś niebieskie postojówki w przedniej lampie.Efekt z ksenonem był super,delikatna poświata niebieskiego na lustrze(ksenon "zjadał" niebieskiego leda w 90% więc naprawdę było bardzo delikatnie to widać) I kiedyś mi się właśnie niebieski przypierniczył o te ledy,bo je wyhaczył pierwsze.Fakt że mnie puścił,ale w jednym zdaniu przekonałem się że koleś wie co mam nie tak z autem.Niby nic trudnego to wyhaczyć,ale jechał obok mnie(równo ze mną) i na drodze mnóstwo aut,a jednak sprytne oko mnie gdzieś tam wyłapało + wszystkie moje przeróbki.