Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Zix napisał(a):KAI napisał(a):Robię spor tras i fotele FR są mniej wygodne niż standardowe (ale porównuję z innymi autami).
Mniej wygodne niż te w Style? Miałem wcześniej w A4 Recaro z dużą ilością regulacji, ale te w Leonie są wygodniejsze, nie bolą mnie już plecy po dłuższych trasach, a tam się to zdarzało.
Zix napisał(a):KAI napisał(a):Skórę w fotelach FR trzeba też smarować żeby po pewnym czasie nie popękała od użytkowania.
Skąd takie informacje?? Komuś popękała?? Od razu bym reklamował...
Zix napisał(a):Pewnie, że warto smarować, ale nie wierzę, że pękną jak nie będziesz tego robił.
rossi napisał(a):Panowie czy w przypadku Leona FR z belką z tyłu warto brać sobie DCC?
Wiem że z wielowachaczem ma to sens,a jak to wygląda z belką?
Ma ktoś DCC u siebie z belką?
KAI napisał(a):To dlaczego warto smarować?Pamiętaj, że to jest ekoskóra.
Chętnie posłucham opinii osób, które eksploatowały auta z eko w środku. Bo jak się wpisze w google to zdania można znaleźć różne - że eko jest bardziej trwała... albo że właśnie mniej... Ja fotel z ekoskóry w mieszkaniu wykończyłem w 2 lata - więc dla mnie ta eko w Leonie FR była minusem, który zaakceptowałem z założeniem, że będę o nią naprawdę dbał.SauronRzeznik napisał(a):No właśnie, przecież to w Leonie to koło prawdziwej skóry nie leżało - a znacznie bliżej plastiku. Zaletą powinna być właśnie wyższa trwałość.
KAI napisał(a):Zix napisał(a):Pewnie, że warto smarować, ale nie wierzę, że pękną jak nie będziesz tego robił.
To dlaczego warto smarować?Pamiętaj, że to jest ekoskóra.
Ja smaruję regularnie, ale tylko dlatego, że się boję pęknięcia...
bmelon napisał(a):A czego kolega używa do smarowania Eko skóry. Takie pytanie mam alkantarę czy ta skóra po po bokach gładka to Eko skora?
Vampire1984 napisał(a):Powiem ze ja czuje ale wielkiej różnicy nie ma. Przykro mi ale procentowo jest mi to ciężko stwierdzić i ocenić na oko czy na dłonie:)
Vampire1984 napisał(a):Wolałbym silniejsze wspomaganie+mniejsza liczba obrotów na kierownicy
Ocelot napisał(a):Rozumiem, że w komputerze na pewno będzie informacja, że samochód posiada DCC?
Vampire1984 napisał(a):FRka zawiasy będą świetne. Da mnie nawet w Cuprze w trybie Cupra było w porządku:
Zix napisał(a):Ty coś przypadkiem nie pisałeś kiedyś
Powrót do Leon 3 - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości