Tutaj Panowie macie od 5 min pokazane jak wyłączyć mechanicznie ten grający 'dodatek'
Jutro w ramach testu sprawdzę u siebie jak będzie brzmieć Cupra bez tego
Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Czajka napisał(a):Co ma do tego 4-cylindrowy diesel bo nie bardzo rozumiem?
Slyszałeś kiedyś jak chodzi seryjne V6 Bitdi 313hp w Audi ?
Vampire1984 napisał(a):odpowiednio dobrany tłumik
sna napisał(a):Btw. generator dźwięku można wyłączyć programowo w VCDS:
sna napisał(a):OFFTOP
Wiecie może jaki kabel do Cupry, który zadziała i, czy podpięcie pod soft jest wykrywalne w serwisie (czy można utracić gwarancję?).
83Dario napisał(a):czy jest to też w FR 1.8tsi bo jakoś jak jeżdżę tego nie słyszę tylko dźwięk silnika wchodzący na obroty czy tj tylko w cuprze??
po świętach będziesz miał okazję83Dario napisał(a):dzięki musze to też wyłączyć przy okazji
raflo83 napisał(a):zmieniłem ustawienia tego ustrojstwa ze 100% na 50%
Morano napisał(a):raflo83 napisał(a):zmieniłem ustawienia tego ustrojstwa ze 100% na 50%
a jak to zrobiłeś ? Trzeba na serwis i pod kompa podjechać jeśli rozumiem dobrze ?
Kusza napisał(a):Panowie ktoś z Krakowa z VCDS jest w stanie to wyłączyć u mnie w aucie lub zmniejszyć na 50%?
jankos1996 napisał(a):nie wyłączą tego przed odbiorem, ponieważ jest to grzebanie w DNA auta i jest to równoznaczne z utratą gwarancji...
jankos1996 napisał(a):Panowie w jednym z salonów powiedzieli, że nie wyłączą tego przed odbiorem, ponieważ jest to grzebanie w DNA auta i jest to równoznaczne z utratą gwarancji...
Powrót do Leon 3 - Tuning - Warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości