Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
83Dario napisał(a): Polecam i najlepszą cenę na nie ma Grzybek.
Tomek1419 napisał(a):Dużo ludzi kupuje sport maxxy rt, Powiedzcie jaki dystans wytrzymuja? Obecnie robie ponad 20tys km w sezonie letnim, czy te opony sa w stanie posluzyc mi dwa sezony przy dynamicznej jezdzie?
83Dario napisał(a):lekko mi wytrzymały dwa sezony po 15tyś rocznie i 6 torów i miały przy sprzedaży po 5mm każdy, więc spokojnie dadzą radę ja miałem jeszcze te GT a nie RT. Polecam i najlepszą cenę na nie ma Grzybek.
miroA3 napisał(a):Jeździ ktoś dłuższy czas na vredestein vorti ?
oponyluxpl , czy opony letnie tak popularne jak np vredestein, gdyby teraz zamawiać, to już produkcja 2015, czy jeszcze 2014 ?
OponyLuxpl napisał(a):Daj mi swój rozmiar to sprawdzę co jest na rynku (ale Vredestein to nie jest super popularna opona). Raczej jednak będą 2014/2013.
estimato napisał(a):to niech to będzie Sportrac.
estimato napisał(a):że jak już chcesz kupować Vredestein
miroA3 napisał(a):Toyo odpada, w porównaniu z Toyo z przed paru lat, teraz to kupa
piszę z własnego doświadczenia.
Porażką jest to że kupuje się nowe opony, a rocznikowo mają już 2 lata.
Pytanie retoryczne, są w ogóle jakieś popularne opony które mają produkcję z 2015 ?
OponyLuxpl napisał(a):Pojedyncze sztuki już się zdarzają. Pytanie tylko po co ci opony z 2015?
miroA3 napisał(a):też miałem brać Uniroyal3,
ale wziąłem sessanty, w promocji na oponeo są hankooki v12 K120, wszystko podobne ceny
bubolak napisał(a):P Zero Nero GT
bubolak napisał(a):Całkiem niezła opona
namyslow napisał(a):Dunlop SP SPORT MAXX RT V1
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości