Leonidas105 napisał(a):Mam pytanie odnośnie Etki, a nie chcę zakładać nowego tematu. Gdzie w menu programu mogę sprawdzić po numerze części do jakich aut dana część pasuje?
dajesz w ETCE na "lornetkę "
- ślad części
- wszystkie modele
Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Leonidas105 napisał(a):Mam pytanie odnośnie Etki, a nie chcę zakładać nowego tematu. Gdzie w menu programu mogę sprawdzić po numerze części do jakich aut dana część pasuje?
Maras2003 napisał(a):"Czerwona rura turbiny" - ARL. Czy w ASZ jest taka sama ? Prawdopodobny nr części ARL: 1J0145822E + jakiś tłumik czy coś 038 131 111 A
I przy okazji czy ktoś się orientuje, czy posiadając ASV, mogę wsadzić turbo od ASZ + tą Rurę i będzie pasować ?
Rutek1994 napisał(a):VSSZZZ1MZ2R069914
BartekTDi napisał(a):Witam
Czy jest możliwość sprawdzenia wymiaru tuleji tylnej belki? Czy jest 69mm czy 72mm? Nr VIN VSSZZZ1MZ1R003514
Seat Leon 1M 1.9 TDi ASV 2000r
Z góry dziękuje
dzamej napisał(a):hej wszystkim, potrzebuję numer plastiku podszybia w leonie 1m. czy to jest 1M1853185?
Wojtas90 napisał(a):Witam, czy w ETCE występuje numer uszczelki, która znajduje się między tylną lampą, a karoserią ? Jeśli tak to proszę o podanie numeru.
-arti- napisał(a):Wojtas90 napisał(a):Witam, czy w ETCE występuje numer uszczelki, która znajduje się między tylną lampą, a karoserią ? Jeśli tak to proszę o podanie numeru.
Czy się takie uszczelki znajdują pomiędzy lampą a blachą to nie wiem - ale aby udzielić Tobie odpowiedzi to podaj przynajmniej model Leona i rocznik bo:
- są różne modele lamp (1M, 1P, 5F)
- i czasami w rocznikach mogą ale nie muszą różnić się pierdołami
Na przykład dla 1M z 2004 r podaje ETKA nr tył lewy: 1M6 945 111 01C prawa 1M6 945 112 01C i nie ma wskazanej żadnej uszczelki jako osobny numerowany element.
Pozdrawiam.
dreadlook napisał(a):Czy VW Bora 1999r. 1.9TDI (AJM) ma tą samą pompę vacum, co Leon ARL z 2004r.?
Wojtas90 napisał(a):Witam,
szukam numeru, nazwy wg. ETKI, plastikowej nakrętki, która znajduje się pod tylną listwą przytrzymującą podsufitkę (klucz 10). W sumie są dwie sztuki po lewej i prawej stronie, jest ona przykręcana do "wkrętów" wystających z konstrukcji dachu. Auto to Leon 1M 2004r. ASZ.
Pozdrawiam.
amcora napisał(a):Witam serdecznie.
Czy ktos moglby sprawdzic numery czesci ktore wprowadzaja powietrze do puszki z filtrem powoetrza? Bede wdzieczny. Silnik auq 1.8t 180KM 2001
Pawisco napisał(a):Witam, czy "kawałek powyginanego drutu", który przymocowany jest do zamka i który unosi lub opuszcza rygiel (zamknięcie otwarcie drzwi) jest dostępny osobno czy jako część zamka? Jeśli osobno, bardzo proszę o numer katalogowy.
Pacjent Leon 1M 1.9tdi 90 KM, dotyczy drzwi kierowcy.
-arti- napisał(a):amcora napisał(a):Witam serdecznie.
Czy ktos moglby sprawdzic numery czesci ktore wprowadzaja powietrze do puszki z filtrem powoetrza? Bede wdzieczny. Silnik auq 1.8t 180KM 2001
kejfree napisał(a):Witam
szukam pilnie nr czesci: siłownik zamka bagaznika - dot. leona 1p 2008r.
Ktos zna i może ujawnić?:) z gory dzięki za pomoc
pozdrawiam
kejfree napisał(a):Dzięki![]()
za szybko pisałem. chodziło mi o zamek w klapie z logo Seata ( ten, który się uchyla, aby otworzyc bagaznik i w który jest wbudowana ta cała elektronika, która jest sterowana pilotem), nie siłowniki do unoszenia. Dzięki za pomoc
kejfree napisał(a):5P0 827 565 C
Omega napisał(a):Ps. z czego jest to zdjęcie ?
navoye napisał(a):Panowie admin kazal tutaj pytac...
arl ma poduszke 1J0199262CB, czy jest ona zamienne z 1J0199262CK? I jaki numer katalogowy jest prawidlowej poduchy dla arl od Lemfordera bo 1J0199262CB w katalogu online odnalezc nie moge :/
Omega napisał(a):-arti-, To wiem że zacisk ale w etce nie ma takiego rysunku złożeniowego więc ciekawi mnie z czego jest.
Powrót do VAG - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 1 gość