dodam ze wydech ma 2,5cala na 2 tłumikach przelotowych dzwiek jest elegancki w srodku go nie słychac a na zewnatrz delikatny basik , naprawde jestem zadowolony z tego modu i polecam firme MG Motorsport

Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior

Skotniol napisał(a):naprawde jestem zadowolony z tego modu i polecam firme MG Motorsport Very Happy

Tonny S napisał(a):mam jedno ale osobiscie wolal bym zakonczenie wydechu koncowka Kalinskiego najwieksza z wypelnieniem - owal

Kawas napisał(a):ktoś kiedyś pisał ze przejscie na podwójną końcówkę to restrykcja, co o tym sądzicie?
Barth ma cos podobnego - ja bym widział ta koncówke w japońskim aucie ale to kwestia gustu, przyzwyczajeń.nixu napisał(a):Tonny S. Pasuje?

Tonny S napisał(a):Kawas napisał(a):ktoś kiedyś pisał ze przejscie na podwójną końcówkę to restrykcja, co o tym sądzicie?
W seryjnym TS-owym tak jest - a polega to na tym, ze masz taki zawijas, przejscia w puszce, ze sila rzeczy spowalnia to przeplyw w tym zas wypadku ta koncówka nie wychodzi z tlumika i tam nie ma tych zawijasów (osobnego dla kazdej koncówki), tylko bezposrednio z rury sie rozgalezia - nie widze zadnych przeciwskazan.
Tylko to Toledo jakies takie znajome hahah.

To cos mu sie pomieszalo - a to co napisalem to kiedys GSmówił o tym mgmario z Seat-Napinator.pl i miał na myśli już robiony wydech.
Anyway bardzo ładna robota!

Ale podczas wyścigu dźwięk jakby Boeing startował

Eagle napisał(a):To dla zainteresowanych a ja pozostane przy sprawdzonych firmach i niedługo jadę do MG Cool

nixu napisał(a):Eagle, pokaz jakies foty
Jaka koncowka?
o zniżkach rozmawiałem ale Michał mówi że to w jakiej cenie robi to itak jest tanio wiec nie ma szans na żniżkeOrzeł, rozmawiales moze z nimi o jakichs znizkach dla clubu masz zdjecia jak to wyglada u ciebie
tak mam na jedym i głosik jest superZrobiłes na jednym tłumiku ? bo ja sie zastanawiam czy narazie niewyciąc srodkowego , bo troche mi za cicho jest

Skotniol napisał(a):Zrobiłes na jednym tłumiku ? bo ja sie zastanawiam czy narazie niewyciąc srodkowego , bo troche mi za cicho jest

Łuki napisał(a):Orzeł a masz kata??

Powrót do Leon 1 - Tuning - Warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości