grabek246 napisał(a):PB na felgi to marnotrawienie:-) kup tester FK i bedzie ok:-)
Też tak myślałem.
Dziś zrobię porównanie Angelwax Revelation i Iron Off V3, ciekawy jestem efektów :
Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
grabek246 napisał(a):PB na felgi to marnotrawienie:-) kup tester FK i bedzie ok:-)
swierg napisał(a):BeBuu, pokaż zdjęcia wyczyszczonych felg, bo w zasadzie efekt końcowy jest najważniejszy, a nie to jak krwawi. Mimo wszystko, podziękowania za mini recenzję.
Ja ostatnio kupiłem i pierwszy raz użyłem Tuga Chemie Alu-Teufel Special. Pierwsze wrażenia są pozytywne. Po zmianie felg z zimowych na letnie napiszę coś więcej.
Wysłane przy użyciu Tapatalka
zgaju napisał(a):coś sprawdzonego do zabezpieczenia felg (jakaś powłoka), co proponujecie? Słyszałem o Carbon Collective ale relacja 115PLN za 15ml mnie trochę przeraża..
grabek246 napisał(a):lepiej się raz przyłożyć i mieeć spokój minimum na cały sezon
rafaello0016 napisał(a):a QD SONAX EXTREME BRILLIANT SHINE DETAILER do granatowego leosia bedzie pasował?
Arekkaz napisał(a):rafaello0016 napisał(a):a QD SONAX EXTREME BRILLIANT SHINE DETAILER do granatowego leosia bedzie pasował?
Tak będzie pasował ale...
Nie zrobi wow, nie nada śliskości lakierowi, po deszczu możliwe waterspoty.
Da za to ładne krople i długo posiedzi na lakierze.
Na zimę raczej tak a na lato jest sporo fajniejszych produktów.
BeBuu napisał(a):A na lato QD od PB do wosku PB Natty's do srebrnego koloru będzie dobrym wyborem ?
rafaello0016 napisał(a):to jaki qd mogę zastosować lepszy na lato? zeby ladnie kropelowało i ladnie wygladalo i w miare dobra cenawosk bedzie nakladany coli
Eko napisał(a):Panowie, jest taki produkt ( jeśli tak to jaki ), którym można spryskać/przetrzeć auto by jeszcze lepiej lśniło? No po wosku
rafaello0016 napisał(a):I czy ta mainza bedzie lepsza od tego zestawu ? SONAX ZESTAW EXTREME BRILLIANT SHINE DETAILER
rafaello0016 napisał(a):Czy po nałozonym wosku mogę użyc tego szamponu do umycia przed zastosowaniem mainzy ? SHINY GARAGE STRAWBERRY CAR SHAMPOO.
TO NIE JEST CLEANER!!!!!!!!!!!!!!dreadlook napisał(a):obecnie za niego służy mi IPA
Arekkaz napisał(a):Możesz nałożyć PB WD przed woskiem.
rafaello0016 napisał(a):a angelwax czy tuge lepiej działa? wybiorę chyba miedzy tymi dwoma:)
Powrót do Detailing - auto kosmetyka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości