Arekkaz napisał(a):rafaello0016 napisał(a):a angelwax czy tuge lepiej działa? wybiorę chyba miedzy tymi dwoma:)
Ja bym wziął Tugę. Mam zresztą
Też używam i sprawdza się
Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Arekkaz napisał(a):rafaello0016 napisał(a):a angelwax czy tuge lepiej działa? wybiorę chyba miedzy tymi dwoma:)
Ja bym wziął Tugę. Mam zresztą
jędrek napisał(a):Ktoś używał Mainza Cherish Matt Look Interior Trim Dressing ? Jak go nakładać bezpośrednio spryskać deskę i rozetrzeć czy na aplikator gabkowy i rozprowadzić
siwy77 napisał(a):No to spoko. Chyba skusze się na tą tuge.
http://allegro.pl/tuga-alu-teufel-spezi ... 70033.html
Mam nadzieję, że to jest to o co chodzi
josef napisał(a):Czy zdjęcie tych czyszczonych kołpaków jest przy myciu bezdotykowym?
josef napisał(a):Tenzi Prix nie daje sobie rady z tym. Próbowałem Prestone na smołę też. Myślałem teraz tą Tuge do felg i Nielsen Tar & Glue. Może coś w końcu pomoże.
rafaello0016 napisał(a):Jest bardziej wydajniejszy i dłuzej trzyma ?
josef napisał(a):Jaki skuteczny produkt polecacie do smoły? ValetPRO Citrus Tar&Glue Remover, miał ktoś z nim do czynienia?
piotrassenior napisał(a):rzeglądając teraz co to za specyfik tenNielsen Acidic Aluminium Cleaner wpadłem na fote po jednorazowym zastosowaniu
![]()
Arekkaz napisał(a):piotrassenior napisał(a):rzeglądając teraz co to za specyfik tenNielsen Acidic Aluminium Cleaner wpadłem na fote po jednorazowym zastosowaniu
![]()
Kwas do felg. Powodzenia.
a foto pewnie ze strony dystrybutora,producenta.
Produkt może i dobry ale nie wierzcie w cuda. Felg uwalona przez kilka lat, pryskasz, spłukujesz wodą i jest jak nowa.
Takie rzeczy tylko w Erze
Arekkaz napisał(a):Produkt może i dobry ale nie wierzcie w cuda. Felg uwalona przez kilka lat, pryskasz, spłukujesz wodą i jest jak nowa.
Takie rzeczy tylko w Erze
Sebool2006 napisał(a):Fajny Photoshop na zdjęciu
Powrót do Detailing - auto kosmetyka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości